Zavirite u stan Dušice Jakovljević gde živi kao podstanar: Sve je uređeno sa ukusom, a tek da vidite kutak za psa (FOTO)

28.09.2023

08:30

5

Voditeljka ima želju da bude vlasnica jedne nekretnine

Zavirite u stan Dušice Jakovljević gde živi kao podstanar: Sve je uređeno sa ukusom, a tek da vidite kutak za psa (FOTO)
Dušica Jakovljević - Copyright Antonio Ahel/ATAImages.

Voditeljka Dušica Jakovljević neretko sa pratiocima deli svoju svakodnevicu i tako otkrije kako izgleda enterijer stana u kome živi. Iako je deo sveta poznatih, ona se ne srami da i dalje živi kao podstanar, ali je to ne sprečava da enterijer nekretnine u kojoj živi uredi po svom ukusu. 

Naime, u prostranom dnevnom boravku nalazi se ugaona garnitura svetle boje, raznorazne police, ali i kućni bioskop. Prazan prostor je upotpunjen raznim policama i komodama svetlih boja. Predah od posla, Jakovljevićeva upravo tu nalazi posle napornih poslovnih angažmana. 

Antonio Ahel/ATAImages.
Dušica Jakovljević

 

Kuhinja koja ima šank, opremljena je potrebnom belom tehnikom, a na frižideru se nalaze i razni magneti. U hodniku, Dušica kao i svaka dama ima ogromno ogledalo, u kom se fotografiše pre nego što negde krene. 

A kako je neko ko obožava pse, ona je za svog kućnog ljubimca opremila poseban kutak u stanu.

Iako vodi javni život, voditeljka ne voli previše da otkriva prostor u kome živi, kako ne bi bila mamac za hejtere, a naročito nakon incidenta koju je imala sa automobilom koji je eksplodirao. 

Podsetimo, Dušica je jednom prilikom i otkrila da bi volela da sebi u skoroj budućnosti priušti jednu nekretninu. 

- Želja mi je da postanem vlasnica neke nekretnine konačno. Živim u iznajmljenom stanu i dalje, to nije ništa čudno. To je tako noramalno. Ljudi misle da ako ti radiš na televiziji da se tu zarađuju milioni i da imaš para koliko hoćeš. Ti nemaš račune, infostan, struja... Nemaš rashode. Ali mogu da obezbedim sebi i deci lagodniji život. Da negde otputuješ i odeš. Imaš ti i pevače danas koji iznajmljuju kola stanove. Imam da to da svi oko mene budu zadovoljni i srećni, meni ništa nije palo s neba - kazala je Dušica Jakovljević.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike