Zavirite u moderan i luks stan Saše Kovačevića: Beli klavir, veliki akvarijum i pogled sa terase koji ostavlja bez daha

10.09.2023

08:45

0

Pevač se potrudio da sve ima svoj kutak u njegovom domu

Zavirite u moderan i luks stan Saše Kovačevića: Beli klavir, veliki akvarijum i pogled sa terase koji ostavlja bez daha
Sasa Kovacevic - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Saša Kovačević važi za jednog od najpopularnijih, a definitivno i najzgodnijih pevača na ovim prostorima. Zahvaljujući napornom radu, uspeo je sebi da priušti krov nad glavom, pa je pre nekoliko godina pazario nekretninu u jednom elitnom naselju u prestonici.

U komšiluku Saše Kovačevića su i Milica Todorović, njegova bivša snaja, ali i Milica Pavlović, kao i Novak Đoković i mnogi drugi. 

Saša već neko vreme živi i sa svojom devojom Zoranom i njenom ćerkom iskrom. Zorana i Saša su zajedno već šest godina, a iako ga stalno pitaju za to kada će ozvaničiti, oni ističu da im to nije prioritet.

Saša se trudi da svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, ali s vremena na vreme je na društvenim mrežama objavljivao fotografije iz svog doma. Tako smo mogli da shvatimo da je dnevna soba zapravo centralni deo njihovog doma, gde svi provode mnogo vremena. Kako se čini, soba je i te kako prostrana i odiše nekom “udobnom” atmosferom, a preovlađuju svetlije boje.

Glavno mesto zauzima prljavobela garnitura, kao i veliki akvarijum, koji je oplemenio prostor.

Kako muzičar poput Saša bez muzike ne može, iako ima svoj studio, pevač je uneo u svoj dom i beli klavir, koji posebno, čini se, zaživi u vreme novogodišnjih praznika.

Kupatilo je takođe uređeno u modernom stilu, a ogromno ogledalo i beli detalji odaju dašak luksuza. 

Iako ima zaista moderan i luksuzan dom, čini se da je terasa ono što bi osvojilo svakog ko dođe u posetu Saši. Kako se može videti, ona je uređena modernim nameštajem, i te kako prostrana, ali pogled je ono što najviše osvaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike