Ćerka nije bila za to, ali Zmijančeva se vratila pevanju: Umaram se, ne mogu da dišem, a šta ću bez mikrofona i naroda!

21.09.2023

08:10

0

Pevačica se posle operacije pola godine oporavljala

Ćerka nije bila za to, ali Zmijančeva se vratila pevanju: Umaram se, ne mogu da dišem, a šta ću bez mikrofona i naroda!
Vesna Zmijanac - Copyright ATAImages/M. P.

Vesna Zmijanac bila je operisana u Kliničkom centru Srbije, pa se pola godine oporavljala od ugrađivanja bajpasa. Sada, pošto se vratila pred publiku, ne krije svoje uzbuđenje. 

Iako joj je i sad možda bilo rano za ovakav korak i uprkos tome što ćerka Nikolija Jovanović, prema njenim rečima, nije bila za to, pevačica bez mikrofona više nikako nije mogla.   

„Junačim se, ali takva sam!"

Vesna Zmijanac, ATAImages/M. P.
 

- Dobro sam, koliko to može da bude dobro. Malo je rano, malo sam nemirna, malo se više junačim, ali takva sam, ne mogu drugačije. Uželela sam se publike. Nikad u životu nisam imala ovoliku pauzu, da ne pevam šest meseci, nikad za pola veka pevanja. To više nije pitanje para, nego ne mogu više bez mikrofona. Još mesec, dva da je bilo, ne bi bilo dobro - počela je Vesna pred jedan nastup, prenosi „Telegraf", a zatim se dotakla negodovanja naslednice pred čitav šou. 

- Nikolija nije bila za to da se vratim, ali videla je da sam potonula, da mi onako ne odgovara. Ja ne znam ništa drugo da radim, znam da pevam i da kuvam. Šta da radim po ceo dan? Moram da pevam. Ne mogu bez pevanja i bez naroda. Ne mogu samo da batalim sve - kazala je, uz nadanja da će joj nastup proći kako treba. 

- Pevanje me je uvek lečilo... Ja kad pevam, nemam nijedan problem, ali sutrdan mi nije lako. Umaram se i ne mogu da dišem. Vodila sam se time, kad mogu ovoliko da pevam, znači da sam dobro, ali nije baš tako - iskrena je bila ona, pišu pomenuti mediji. 

Vesna Zmijanac, ATAImages/M. P.
 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike