Zavirite u dom Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilji: Sve je uređeno sa ukusom (FOTO)

19.09.2023

18:15

0

Pevačica pokazala kako provodi dan, pa usnimila i enterijer dnevne sobe

Zavirite u dom Anastasije i Nemanje Gudelja u Sevilji: Sve je uređeno sa ukusom (FOTO)
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj - Copyright Instagram printscreen/raznatovicanastasija

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj su se venčali u tajnosti u srpskoj prestonici u manastiru Rajinovac, a potom zajedno otišli za Sevilju gde planiraju da grade svoj porodični dom.

Kako se Anastasija vratila na društvene mreže, ona neeretko objavljuje detalje svoje svakodnevice, a sada je pokazala kako izgleda enterijer doma u kom živi sa Gudeljem. 

Anastasija je danas pokazala kako provodi jedno popodne u svom domu sa kućnim ljubimcem, persijskom mačkom. Na snimku se može videti i deo njihovog dnevnog boravka u Sevilji, koji je u belim i sivim tonovima i minimalističkom stilu.

Ono što se može videti jeste ugaona garnitura u sivoj boji, tepih u nešto svetlijoj nijansi i raznorazni detalji koji upotpunjuju enterijer dnevne sobe. 

Podsetimo, kako su mediji već pisali, Anastasija i Gudelj su kupili prostranu kuću u Sevilji, koja se nalazi u neposrednoj blizini mora, te ima sve ono što im je potrebno za život. 

Par je sudbonosno „da” izgovorio u krugu najužih članova porodice i prijatelja, a svadbeno slavlje će organizovati kroz nekoliko meseci.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike