Burme Anastasije i Gudelja koštaju papreno! Evo koliko je mladoženja iskeširao (FOTO)

23.08.2023

18:26

0

Prstenje je poznatog svetskog brenda

Burme Anastasije i Gudelja koštaju papreno! Evo koliko je mladoženja iskeširao (FOTO)
Nemanja Gudelj, Rašid Riverčif, Anastasija Gudelj - Copyright Instagram printscreen/rachiddriverchaff

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj pre mesec dana su izgovorili sudbonosno „da” u manastiru Rajinovac nadomak Beograda, a danas su se novopečeni mladenci i zvanično pohvalili burmama, za koje je Gudelj izdvojio pravo bogatstvo. 

Naime, Anastasija je zvanično saopštila da je postala gospođa Gudelj, uz fotografiju sa burmama, poznatog svetskog brenda Bvlgari, čija je cena papreno skupa. 

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Burme Anastasije i Nemanje Gudelja

Na zvaničnom sajtu ovog brenda cena za jedan prsten iznosi 1557 evra, što će reći da je za dva dao nešto preko 3.000 evra. 

Podsetimo, prema saznanjima 24sedam, venčanje je obavljeno u najvećoj tajnosti sa najužim krugom porodice, kumova i prijatelja. Anastasija je blistala u beloj haljini, dok je Gudelj nosio belu košulju i crne pantalone. 

Manastir Rajinovac u kom su izgovorili sudbonosno „da”, prema podacima sa interneta, čuven je po ikoni Bogorodice Rajinovačke, koja pomaže mnogima koji ne mogu da imaju potomstvo. Manastir je poznat i po čudotvornoj vodi koja pomaže pri mnogim oboljenjima, a krasi ga neverovatno lepa priroda.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike