Majkl Džekson je zbog ovoga bio mnogo nesiguran! Sin pevača otvorio dušu: Nikad nismo saznali otkud mu tačno to!

20.09.2023

07:45

0

Još kao dečaku mu se poveravao

Majkl Džekson je zbog ovoga bio mnogo nesiguran! Sin pevača otvorio dušu: Nikad nismo saznali otkud mu tačno to!
Princ Džekson - Copyright Profimedia

Princ Džekson, sin pokojnog Majkla Džeksona, otkrio je da su pevaču mrlje na koži koje je imao stvarale ogroman pritisak. Činile su ga izuzetno nesigurnim i on je bio spreman na sve, samo da ih se reši.

Kralj popa, naime, imao je vitiligo, a otkako je saznao sa čime se suočio, teško se s tim nosio, istakao je njegov najstariji naslednik u podkastu „Hotboxin", Majka Tajsona. Štaviše, s vremena na vreme zbog istog bi bio i anksiozan, pa bi se i njemu često poveravao s namerom da sebi plakša, iako je Princ tada još bio veoma mlad.

- Često bi mi objašnjavao šta je, kako je... Mislim da o tome postoji i stavka u njegovom obdukcijskom izveštaju. Nikad nismo saznali odakle mu, da li je genetski ili je imao neki oblik lupusa, koji je na kraju rezultirao time - pričao je u pomenutoj emisiji on.

- Mnogo je bio nesiguran zbog toga, stalno je gledao kako da ih ukloni, da popravi stvari, „izbriše mrlje" ne bi li poboljšao svoj izgled - dodao je.

Podsetimo, Džekson je na ovu temu pričao 1993. godine i sam, tokom gostovanja kod Opre Vinfri. U to vreme, inače, značajno je izmenio svoj izgled i okrenuo se i estetskoj hirurgiji, pa se šuškalo kako je promenio i boju kože.

- Ne mogu ja da utičem na ovo, nikako. Boli me kad vidim šta se sve akonto istog izmislilo. Nemam ni kontrolu dan ovime, a ima ljudi koji dane i dane provode sunčajući se, ne bi li postali tamniji, šta je s njima? O tome niko ne priča - kazao je on onda.

Tu se, takođe, nije i zaustavljao.

- Mora da nam je u krvi (u porodici). Tužan sam - otvorio je dušu, ali oštro negirajući da je izbeleo svoju kožu.

- Gledam da prikrijem šminkom šta mogu, ali mrlje su očigledne, ne mogu da izjednačim... Ma, što je to uopšte toliko važno? - pitao se.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike