Lisa Meri Prisli se udavala četiri puta: Volela je Džeksona, Kejdž ju je šutnuo, a jednog je optužila za stravičan zločin

13.01.2023

13:16

0

Buran emotivni život Elvisove naslednice neretko je bio tema broj jedan

Lisa Meri Prisli se udavala četiri puta: Volela je Džeksona, Kejdž ju je šutnuo, a jednog je optužila za stravičan zločin
Lisa Meri Prisli - Copyright Profimedia

Lisa Meri Prisli, jedina ćerka slavnog kralja rokenrola Elvisa Prislija, preminula je sinoć u 55. godini, a njen buran emotivan život često je bio tema broj jedan pisanja svetskih medija.

Prislijeva naslednica je u toku jučerašnjeg dana hitno prebačena u bolnicu u kritičnom stanju, a kako su lekari saopštili, ona je pala u komu nakon "prestanka rada srca", ubrzo nakon što se žalila na bolove u stomaku, piše "TMZ".

"Teškog srca moram sa vama da podelim strašnu vest: Moja prelepa ćerka Lisa Meri nas je napustila“, saopštila je njena majka, slavna glumica Prisila Prisli.

Poput svog slavnog oca, Lisa je takođe bila pevačica i tokom karijere je objavila tri albuma.

Iako na muzičkoj sceni nije uspela da postigne veći uspeh, javnost se i te kako interesovala za njen privatan život. Naime, Lisa se udavala čak četiri puta, a njen prvi bračni partner bio je muzičar Deni Kju, za koga se udala davne 1988. godine.

Tak brak je potrajao šest godina tokom kojeg su dobili dvoje dece - ćerku Rajli, koja se danas bavi glumom, i sina Bendžamina, koji je sebi oduzeo život pre dve godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lisa_marie_presley.68

 

Samo 20 dana nakon razvoda od Denija, Lisa se udala za "kralja popa" Majkla Džeksona. Ovaj brak je medijski bio praćen od prvog dana, a najviše tokom optužbi za zlostavljanje dece sa kojim se pop ikona suočila. U tom periodu mu je upravo ona bila najveća emotivna podrška, ali brak uprkos tome nije opstao. Lisa je kasnije priznala da su pokušavali da obnove ljubav tokom naredne četiri godine i da je putovala u različite delove sveta kako bi bila sa njim.

Profimedia
Lisa Mari Prisli, Majkl Džekson

Kada je Džekson preminuo 2009. godine, Prislijeva je prema tadašnjim pisanjima američkih medija bila "potpuno slomljena"

Profimedia
Lisa Mari Prisli, Majkl Džekson

Liza se 2000. godine verila sa muzičarem Džonom Osajkom, ali je istu raskinula kada je upoznala glumca Nikolasa Kejdža na jednoj žurki u Los Anđelesu. Dve godine kasnije se i udala za njega, ali je Kejdž podneo zahtev za razvod iste godine.

Profimedia
Lisa Meri Presli, Nikolas Kejdž

 

Elvisova ćerka se udala četvrti put 2006. godine, za svog gitaristu i muzičkog producenta Majkla Lokvuda. Njen prvi muž, Deni Kju, bio joj je kum na ovom venčanju koje je organizovano u Japanu. Dve godine kasnije je rodila blizance, ali se nakon deset godina braka i od ovog partnera razvela.

Nakon rastanka, otkriveno je da je Lisa Meri podnela zahtev za samostalno starateljstvo nad decom, tvrdeći da je pronašla stotine fotografija i snimaka dečije pornografije u komjuteru svog bivšeg muža. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike