Nekadašnji doktor pokojnog Džeksona otvorio Institut za medicinu: Bivši osuđenik za ubistvo iz nehata radi, ne odustaje!

30.06.2023

07:45

0

Zbog smrti zvezde trebalo je da odleži četiri godine, ali je pušten na uslovnu posle polovine tog vremena

Nekadašnji doktor pokojnog Džeksona otvorio Institut za medicinu: Bivši osuđenik za ubistvo iz nehata radi, ne odustaje!
Konrad Mari - Copyright Profimedia

Ozloglašeni kardiolog Konrad Mari koji je i pred samu smrt Majkla Džeksona tretirao pevača, te bio osuđen za ubistvo iz nehata pošto je kralju popa nenamerno dao prekomernu dozu propofola sa namerom da mu pomogne da zaspi, odslužio je dve (tačnije godinu dana i 11 meseci) od četiri godine zatvora pa bio pušten na uslovnu slobodu 28. oktobra 2013.

Konrad Mari, Profimedia
 

Onda, u Teksasu mu je bila oduzeta dozvola za rad, dok je na bazi Nevade i Kalifornije bio suspendovan. Kada je „odležao svoje", „Inside Edition" pisao je kako se vratio svojim pacijentima i da ih redovno posećuje, dok je on naglašavao kako im za to ne uzima nikakav novac „već da je tu samo za konsultacije, niti im prepisuje bilo kakve lekove, što znači da ne krši nikakav zakon". Otkako se, paktično, vratio poslu, zbog vesti koja se sada pojavila mnogi su oni koji očekuju reakciju Džeksonove porodice, koja dan-danas tuguje za njim.

Naime, Mari je otvorio svoj Institut za medicinu („DCM") u El Sokoru (San Huan), a onda je na svečanom otvaranju otvorio dušu i rekao:

- Kada sam se vratio u Trinidad, mnogi s kojima sam nekada radio videli su me kao pretnju, a sve što sam želeo bilo je da sarađujem, dalje edukujem, vodim brigu. Vremenom su i zaključali svoja vrata uvidevši moje slučajeve. Bilo je teško, ali nisam odustao - istakao je za tamošnji „Guardian".

Konrad, koji je tamo i odrastao pošto je sa roditeljima emigrirao iz Grenade, kasnije se tek preselio u Ameriku i ostvario se kao lekar. Godine 2011, kao optuženik, postao je i svetski poznata ličnost.

Majkl Džekson, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike