Ispovest sina kralja popa! Ovo je jedini razlog zašto se i on nije latio mikrofona: Reči oca i danas pamtim

20.03.2021

12:15

0

Iako je razmišljao o tome da i sam postane umetnik i izvođač, ipak je za sebe izabrao drugačiji put ka uspehu

Ispovest sina kralja popa! Ovo je jedini razlog zašto se i on nije latio mikrofona: Reči oca i danas pamtim
Copyright Princ Džekson Profimedia

Princ Džekson i te kako pamti kako ga je poznati otac Majkl svojevremeno savetovao, posebno po pitanju učenja, za koje je verovao da nikada ne treba da prestane. Iako je završio koledž 2019. godine, baš iz tog razloga i nije stao s usavršavanjem, a svoje mesto je pronašao u filantropiji, za razliku od brojnih članova porodice iz umetničkih voda.

– Ima toliko toga što mi je pričao i dosta me je savetovao, a svaki mi je prirastao srcu. Čak imam ustisak da su (saveti) primenljivi u svakom trenutku – pričao je u jednom intervjuu, koje ne daje često, prenosi „Yahoo”: Ali moj vodeći princip je – nikada nemoj prestati da učiš. Imao je običaj da kaže i nešto poput: „Minut u kom prestanete da učite, je minut u kom počinjete da umirete”… „Grešićete, ali moraćete da otresete prašinu i nastavite dalje – nabrajao je Princ.

– Razmišljao sam o tome da i sam postanem umetnik, ali moja porodica bi bila vrlo iskrena i rekla bi mi da to nije za mene… Nemam glas za pevanje i trebalo mi je neko vreme da naučim šta je ritam, ali dobro, taj sam deo završio. Ne znam ni da igram.

Inače, u porodičnoj kući nema šta se nije slušalo.

– Zaista nije postojao žanr koji nismo slušali. On je bio umetnik i cenio je muzičku umetnost – istakao je on, pa naglasio da zna sve tatine pesme.

Podsetimo, Princ je imao svega 12 godina, kada je ostao bez oca. Majka mu je Debi Rov, sa kojom je kralj popa ušao u brak 1996, dok je bila u drugom stanju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike