Kejti Peri ponižavala takmičarku u "Idolu": Vređala ju je zato što ima troje dece, društvene mreže se usijale od komentara

08.03.2023

10:41

0

Pevačica je sve vreme bila skeptična prema dvadesetpetogodišnjoj devojci

Kejti Peri ponižavala takmičarku u "Idolu": Vređala ju je zato što ima troje dece, društvene mreže se usijale od komentara
Kejti Peri - Copyright Profimedia

Kejti Peri se našla na udaru kritika javnosti, nakon svog ponašanja prema jednoj takmičarki u američkom "Idolu".

Sara Bet Libe, koja ima 25 godina, pojavila se na audiciji za ovo muzičko takmičenje, a nakon što je otkrila da je majka troje dece, pevačica je prokomentarisala da je "očito previše ležala na stolu".

Upravo ta njena reakcija je mnoge naljutila, ali ni ono što se dalje desilo nije manje uticalo na loše komentare koje je Kejti Peri dobila.

Profimedia
Kejti Peri

- Je l' ovo tvoj san? Ako ovo nije tvoj san, možda ćeš morati da odeš jer je puno snova iza tebe - govorila je Kejt.

Sara Bet je izvela pesmu "You know I'm no good", koju je u originalu otpevala Ejmi Vajnhaus, ali joj je Kejti rekla da nije dovoljno dobro i da proba sa nečim drugim.

Ona je potom otpevala "Bennie and the Jets" Eltona Džona. Time je iznenadila žiri, ali je pop zvezda i dalje bila skeptična oko nje. 

Na kraju je Sara Bet prošla na audiciji, iako je Lajonel Riči, drugi član žirija, smatrao da je "neozbiljno shvatila takmičenje" i smatrao da ne treba da prođe.

Profimedia
Kejti Peri

Gledaoci ovog muzičkog takmičenja su ostavljali komentare da ih je Kejti razočarala.

- Mladu majku koja sledi svoj san dok odgaja decu treba podržati, a ne ponižavati - bio je jedan od komentara, dok je drugi glasio:

- Stvarno mi se ne sviđa kako se Kejti Peri ponela prema Sari Bet. Dopustili su joj da maltretira ženu na televiziji pre nego što je uopšte počela da peva. Sramotno!

Kejti se ovim povodom još uvek nije oglašavala.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike