Kejti Peri dala 11 miliona dolara na penthaus: Ima više kupatila nego soba, bioskop boje rubina, a prve komšije joj Ozbornovi! (FOTO)

25.05.2023

13:25

0

Nalazi se u Zapadnom Holivudu u 31-spratnici koja je na veoma dobrom glasu

Kejti Peri dala 11 miliona dolara na penthaus: Ima više kupatila nego soba, bioskop boje rubina, a prve komšije joj Ozbornovi! (FOTO)
Kejti Peri - Copyright Profimedia

Pevačica Kejti Peri je protekle godine prodala vilu na Beverli Hilsu za 18 miliona dolara i preselila se nazad u svoju rodnu Santa Barbaru. Ipak, nije želela da od nekretnina tamo više nema ništa - pa je kupila penthaus za 11 miliona u Zapadnom Holivudu.

Tačnije, nalazi se u jednoj od čuvenih 31-spratnica (Sierra Towers), koja je poznate ličnosti posebno opčinila pa su Kejti tako sada prve komšije Ozbornovi, zatim Sendlerovi, kao i Meri Hart.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

 

Prodala joj ga je modna dizajnerka Džen Kao, ćerka milijardera Mina (Min Kao) koja je prema pisanju tamošnjih medija 3.000 kvadratnih stopa najpre „uzela" 2016. za 9,3 miliona, pa dodala još jedno „malo bogatstvo" za uređenje po sopstvenoj želji i meri.

Kada je dat na prodaju, mesecima je stajao s cenom od 12,5 miliona, da bi na kraju za razno 11 otišao u ruke Perijeve.

Sada, ona može u ovom penthausu svakodnevno da uživa u neverovatnom pogledu, bioskopu boje rubina, sopstvenom baru... A kako je „sklopljen" od dva veća stana, ima dve ogromne spavaće sobe, ali tri kupatila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike