Ovo je jedino mesto na svetu gde se Džoni Dep oseća „normalno": Tu me niko ne gleda, imam slobodu (FOTO)

14.09.2023

23:20

0

Kaže da žudi za običnim stvarima

Ovo je jedino mesto na svetu gde se Džoni Dep oseća „normalno": Tu me niko ne gleda, imam slobodu (FOTO)
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Džoni Dep progovorio je o teretu slave u intervjuu za „South China Morning Post", a kada su ga upitali gde se najbolje oseća, dao je jasan odgovor.

- Očito je moj život malo drugačiji od života drugih ljudi, u smislu da žudim da mogu izaći u svet i iskusiti stvari, videti stvari, otići u prodavnicu, knjižare. No, to ne mogu - ispričao je i otkrio svoju omiljenu lokaciju.

Profimedia
Mesto gde dolazi Džoni Dep

- Tamo gde se osećam najviše svoj na celom svetu i gde idem da bih se osećao potpuno normalno, to je mesto na Bahamima jer je to otok i niko me ne gleda - objasnio je i dodao da je neophodno imati utočište i sigurno mesto gde svako može da pobegne od pogleda i interesa drugih.

- Mesto gde možeš samo sedeti na plaži, čitati, slikati, meditirati ili šta već, to je za mene sloboda. To je jedina prava sloboda - zaključio je Dep.

Potpisao ugovor od 20 miliona dolara

Inače, glumac se nedavno pojavio u novoj kampanji za Diorov parfem, potpisavši ugovor ubrzo nakon što je dobio sudski spor protiv Amber Herd.

Profimedia
Amber Herd

Pretpostavlja se da je njihova saradnja vredna oko 20 miliona dolara, a Dep je rekao za "GQ Middle East" da sve duguje Dioru jer je stajao uz njega.

- Nikad nisam bio više ganut ili ponosan što sam imao tu podršku. Niko to nije učinio, a činjenica je da Dior jeste i zbog toga zahvaljujem svakoj osobi koja je učestvovala u donošenju odluke da mi veruje i drži se uz mene sve od dna do vrha i nazad. Zauvek ću biti njihov dužnik, zauvek ću im biti odan - dodao je Džoni. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike