Potvrđeno snimanje šestog filma "Pirati sa Kariba": Otkriveno da li se vraćaju Džoni Dep i Orlando Blum

06.09.2023

09:05

0

Autor: Dejan Ćirić

Štrajk u Holivudu odložio početak

Potvrđeno snimanje šestog filma "Pirati sa Kariba": Otkriveno da li se vraćaju Džoni Dep i Orlando Blum
Film "Pirati sa Kariba" - Copyright Profimedia

Producent i scenarista Krejg Mazin, koji se proslavio radom na serijama "Černobil" i "The Last of Us", u intervjuu za LA Times potvrdio je da radi na novom nastavku "Pirata sa Kariba".

Profimedia
 

Mazin je rekao kako su on i Ted Eliot, scenarista prva četiri filma o "Piratima", predstavili projekat Dizniju, koji im je dao zeleno svetlo.

Previše čudan film

- Predstavili smo im svoj projekat i mislili smo da nema šanse da će pristati na njega, jer je previše čudan. I na kraju su pristali. Onda je Ted napisao odličan scenario, ali se dogodio štrajk i sada svi samo čekamo - otkrio je Mazin.

Prema portalu CBR, a kako prenosi index.hr, Dizni već duže vreme planira šesti nastavak čuvene franšize. Postoje glasine da je film bio u produkciji pre nego što je počelo suđenje između glavne zvezde Džonija Depa i njegove bivše supruge Amber Herd

Profimedia
 

Dep se ne vraća, Blum pristao

Dizni je zbog tog skandala odlučio da prekine saradnju sa Depom, a glumac je prošle godine rekao kako više nema želju da igra u najpopularnijoj franšizi o gusarima

Profimedia
 

Za razliku od njega, Orlando Blum je otvoren za povratak. On je početkom ove godine izjavio da bi voleo da vidi kako se njegov lik promenio nakon poslednjeg filma. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike