Džoni Dep kupuje pab! Spremio milion dolara: Godinama je ovde bio samo gost, pa bi sad da postane i gazda!

10.04.2023

13:20

0

Život u Britaniji mu baš prija, pa je rešio da tamo i „pusti koji koren"

Džoni Dep kupuje pab! Spremio milion dolara: Godinama je ovde bio samo gost, pa bi sad da postane i gazda!
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Glumac Džoni Dep maksimalno uživa u Britaniji, pa je sada rešio da blizu kuće po nešto i radi tamo. Oko je bacio na „The Chequers Inn" koji inače drži verenica Pola Holivuda, Melisa Spalding i, spremio je neštoviše od milion dolara za kupovinu paba u kom je i sam s vremena na vreme odlazio.

Konkretno 1,2 miliona je za ovo zadovoljstvo sklonio sa strane što je, kažu, malo u odnosu na to koliko je opčinjen mestom. Lokacija paba je u Smardenu i pod palicom je lepe Melise, koja sa sudijom iz „The Great British Bake Off-a" izlazi od 2019. godine. Šuška se, piše dalje „Mirror" da je glumca o prodaji obavestio prijatelj Ralf Stedmen, inače ilustrator.

Pol Holivud, Profimedia
 

- Dep obožava taj pab. Odlazio je godinama tamo. Istorija ga je posebno privukla, a ranije je pričao kako bi voleo da bude gazda jednog - kazao je on, takođe jedan od redovnih gostiju „The Chequers Inn-a".

- U srcu je sela, njemu uz ulicu - dodao je, objašnjavajući zašto smatra da bi za Džonija bio savršen baš ovaj.

Holivudski zavodnik je, podsetimo, već iskeširao 16,2 miliona na imanje u stilu „Dautonske opatije" s prostranim, a zidovima ograđenim vrtovima. Živi podalje od znatiželjnih pogleda i nije mu žao ni dolara.

Džoni Dep, Profimedia
 

- Ljudi su ovde kul, pozdravljaju vas kao da ste im komšija. Volim šetnje i da vidim nešto novo, da upoznajem narod, ali nisam neki ekstrovert. Prosto, ovde sam pravi ja. Kad odem do prodavnice, niko sa mnom ne želi da pravi „selfi". Nije da mi to smeta, ali nekad mi bude mnogo... - pričao je za „Somerset Life", napominjući kako je privatno prilično stidljiv, pa da mu je život van Holivuda tačno ono što mu je potrebno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike