Džoni Dep prvi put u javnosti nakon što se onesvestio: Zbog izgleda je ponovo zabrinuo fanove (FOTO)

01.08.2023

11:00

0

Otežano je hodao uz pomoć štapa

Džoni Dep prvi put u javnosti nakon što se onesvestio: Zbog izgleda je ponovo zabrinuo fanove (FOTO)
Džoni Dep - Copyright Profimedia

Glumac Džoni Dep (60) nedavno je morao da odloži turneju sa svojim bendom "Holivudski vampiri" zbog povrede gležnja, a krajem jula pronađen je u hotelu u Budimpešti bez svesti. Sada se pojavio prvi put u javnosti posle nezgode i ponovo zabrinuo obožavaoce.

On je uhvaćen u Bostonu, a fanove je najviše zabrinulo kada su videli da hoda uz pomoć štapa. Ipak na licu je imao osmeh.

Profimedia
Džoni Dep

- Žalosni smo što moramo podeliti vest da će "Holivudski vampiri" morati da odgode tri koncerta s naše američke turneje. Džoni je zadobio tešku povredu gležnja i lekar mu je savetovao da u takvom stanju ne putuje. Jako mu je žao zbog ove situacije, ali jedva čeka da se odmori kako bismo mogli dati sve od sebe na turneji po Evropi - objavili su ranije članovi grupe na društvenim mrežama.

Nakon toga počeli su ponovno da nastupaju, a onda su glumca krajem jula pronašli bez svesti u hotelu u Budimpešti. U poslednjem trenutku su morali da otkažu koncert, a nestrpljivi fanovi su ostali da čekaju u dvorani.

Prema policijskom izveštaju, glumcu su morali da pozovu lekara. a  Dep je navodno bio u toliko lošem stanju da nije mogao ni da dođe do bine.

Profimedia
Džoni Dep

 

- Sve je bilo spremno, bina je bila postavljena, ekipa iza bine bila je spremna za zabavu. Niko nije mislio da bi moglo biti problema, pogotovo jer su članovi benda obavili tonsku probu koja je bila zakazana za poslepodne - poručili su organizatori tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike