Ovako su Dijana i Srđan Đoković izgledali na venčanju! Novakovoj majci kosa bila puna ukrasa: Mladoženji na reveru beli cvet! (FOTO)

17.07.2023

08:50

0

Svojevremeno, par se upoznao na Kopaoniku

Ovako su Dijana i Srđan Đoković izgledali na venčanju! Novakovoj majci kosa bila puna ukrasa: Mladoženji na reveru beli cvet! (FOTO)
Dijana i Srđan Đoković - Copyright ATAImages/Stefan Tomašević

Dijana i Srđan Đoković već dugi niz godina uživaju u braku. Upoznali su se na Kopaoniku jednom prilikom, kada je ona došla da polaže za instruktorku skijanja. Zajedno, dobili su tri sina - Novaka, Marka i Đorđa, a nedavno, kada je njihova fotografija s venčanja počela da kruži društvenim mrežama, brojni fanovi porodice bili su u prilici da vide kako su oni izgledali kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno „da".

Mlada je nosila značajno drugačiju frizuru nego danas i kosa joj je na venčanju bila puna ukrasa. Venčanica za koju se bila odlučila imala je duge rukave i kragnu, dok je njen izabranik na reveru nosio beli cvet.

 

 

Podsetimo, Dijana je tokom gostovanja u emisiji „Dok anđeli spavaju" jednom prilikom ispričala kako je, ipak, neplanirano osnovala porodicu sa Srđanom. Kada je ostala trudna prvi put, naime, oni su kratko bili u vezi i uprkos velikoj ljubavi, ona je bila spremna da bude i samohrana majka.
 
- Mom sadašnjem mužu, tadašnjem dečku, rekla sam da ću dete zadržati i da on nema nikakve obaveze. Želela sam da rodim to dete, a on, kako god da odluči. Nisam mogla da obavezujem nekoga sa kim sam u vezi tek nekoliko meseci, bilo mi je to malo previše ‒ objasnila je, pa kasnije dodala:

Dijana i Srđan Đoković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

- ...Srđan ima neke svoje igrice, šta bi bilo kad bi bilo. Povremeno me pita: „Šta bi bilo da se nisam oženio sa tobom, da li bi mi dala da vidim Novaka?" Na to mu odgovorim s osmehom: „Ko kaže da bi bio Novak? Ko zna, možda bi se zvao drugačije, ali pitanje je šta bi bilo.“

Sa druge strane, Dijani je kršteno ime - dao upravo njen suprug.

Srđan Đoković, 24sedam/Katarina Mihajlović
 

Kako je objasnila svojevremeno u emisiji „Balkanskom ulicom", kada se krstila u crkvi, po njegovom izboru ponela je i staro srpsko ime - Milica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike