Ceca i Željko dali intervju! Pevačica otkrila utiske iznenađenja, a on odmah pitao za "baba Lidiju"!

25.08.2023

13:56

0

Nije se odvajao od pevačice nakon koncerta kada joj je uručio cveće

Ceca i Željko dali intervju! Pevačica otkrila utiske iznenađenja, a on odmah pitao za "baba Lidiju"!
Copyright Instagram screenshot / Ceca Ražnatović

Ceca Ražnatović imala je možda i najemotivniji nastup u karijeri, kada su u Sombor njena snajka Bogdana i prija Danijela Rodić dovele i unuka Željka da je sluša.

Iznenađenje je definitvno uspelo, a pevačica je otkrila i kako je sve izgledalo. Takođe, izjavu je dao i Željko, koji se posle koncerta nije odvajao od Cece.

Printscreen Instagram/cecaraznatovic
Ceca i Željko Ražnatović

- Mnogo je bilo lepo! Ne sećam se kada sam poslednji put bila u Somboru. Morali smo da odložimo zbog nevremena prethodni put, a Bogu hvala sada nas je poslužilo vreme. Skuvala sam se, sva mi je kosa mokra! Ali, imala sam najlepše moguće iznenađenje... Moja snajka, prija i moj menadžer su to sakrili od mene, da će Željko biti na mom koncertu prvi put... - rekla je pevačica, pa se obratila unuku:

- Je l' tako ljubavi? Je l' ti bilo lepo, reci? - pitala ga je, a on je potvrdio, te otpevao njenu pesmu "Beograd". Ceca se, zatim, vratila iznenađenju:

- Apsolutno nisam imala pojma! Vidim Bogdanu, ona se smeje, kad vidim i Željka i Danijelu. Presrećna sam bila. Stvarno je bilo neviđeno iznenađenje. Je l' znaš, baš sam se radovala kad sam te videla? Je l' znaš ti to? - obratila se uz osmeh unuku, a onda je i Željko imao pitanje za nju koje niko nije očekivao.

-  A gde je baba Lidija?

- Baba Lidija je u Beogradu. Jesi li se uželeo baba Lidije? - pitala je Ražnatovića unuka, te je on odgovorio da jeste.

O Nikoli Jokiću

- Ne poznajemo se lično. Kao što on zna ko sam ja, tako i ja znam ko je on (smeh). Nema šanse čovek da ga ne vidi, najviši je (smeh)! Sve vreme se veselio na stolici, uživao u muzici... Imala sam priliku da mu čestitam na osvajanju prstena i da mu poželim sve najbolje - poručila je Ceca za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike