Ceca otkrila kad publika može da očekuje njen album, ali i Ušće 3! Svi će se oduševiti: Moje pesme su završile kod drugih!

13.08.2023

14:57

0

Ove godine, mahom je u Crnoj Gori

Ceca otkrila kad publika može da očekuje njen album, ali i Ušće 3! Svi će se oduševiti: Moje pesme su završile kod drugih!
Ceca Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Ceca Ražnatović i ove godine obišla je Crnu Goru uzduž i popreko zbog nastupa, a trenutno se nalazi u Budvi.

Ona je sada najavila i da postoji mogućnost da završi rad na novom albumu do kraja godine, što će njene fanove, koji se intenzivno interesuju za nove pesme, posebno obradovati.

- "Ušće 3" bi bilo super. Jako bih se radovala, ali bićete obavešteni. Mada poslednje "Ušče" sam objavila mesec dana pre dešavanja i ništa nam to nije smetalo. Ako Bog da da završim album do kraja godine - kaže Ceca i otkriva da li radi na novim hitovima.

ATA Images/Dimitrije Nikolic
Ceca Ražnatović

- Ne znam šta će se naći na albumu. Slušala sam razne pesme, mislila sam da će album biti prošle godine, sastajala se sa mnogim kompozitorima... Pokušavali smo nešto, ali nekako se nisam pronašla u svim tim pesmama. Čak su te neke pesme koje su rađene za mene snimile neke moje koleginice i nije mi žao. Očigledno su bile suđenje njima, jer ja mislim da pesma pronađe pevača definitivno - tvrdi Ražnatovićeva.

Iako je na primorju, kaže da se ovog puta neće opuštati na plaži.

- Ne mogu na sunce, još da me udari u glavu, da ne izdržim koncert. Idem na ručak sa prijateljima, idemo u debelu hladnovinu. Onda se vraćam, sređujem za nastup, kako to već ide...

O vitkoj liniji

Pevačica je nedavno napunila 50 godina, ali je njeno telo i dalje zategnuto i vitko. Kako radi na sebi i šta je najviše zaslužno za njen izgled, Ceca kaže:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

- Mama i tata, to je genetika... Ja ne pazim šta jedem, jedem šta mi se jede. Puno postim, u toku godine više od šest meseci postim i na taj način detoksiram telo. Tu je i način života, treninzi, ne može samo da se leži i da se očekuju lepe, zategnute noge. Do 35. može, ali sa 50 bogami jok - istakla je ona kroz smeh.

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike