Slavna manekenka progovorila o tajnoj borbi sa rakom dojke: Znam da sam jednom nogom u grobu, ali ne odustajem

05.09.2023

21:15

0

Ona je otkrila i zašto je odlučila da sve skriva od javnosti

Slavna manekenka progovorila o tajnoj borbi sa rakom dojke: Znam da sam jednom nogom u grobu, ali ne odustajem
Linda Evanđelista - Copyright Profimedia

Slavni supermodel Linda Evanđelista otkrila je da se, u tajnosti, već godinama bori sa rakom. 

Linda danas ima 58 godina, a do sada je imala dvostruku mastektomiju, od kada joj je dijagnostikovan rak dojke u decembru 2018. godine. 

- Rezultati nisu bili dobri, a zbog drugih zdravstvenih faktora, bez oklevanja, jer sam htela da sve ostavim iza sebe i da ne moram da se bavim time, sam se odlučila za obostranu mastektomiju. Mislila sam da sam dobro i da sam spremna za život. Rak dojke me neće ubiti - priča ona.

Profimedia
Linda Evanđelista

Međutim, na veliku žalost, u julu 2022. godine se ispostavilo da će morati da nastavi borbu, jer se pokazalo da ima rak u grudnom mišiću.

Posle operacije, hemoterapije i radioterapije za najnoviji tumor, rečeno joj je da je njena prognoza "dobra, ali ne i odlična" i dodala:

- Postoji šansa da se vrati. Znam da sam jednom nogom u grobu, ali potpuno sam u slavlju - rekla je ona u razgovoru za strane medije, a prisetila se i kako je svom hirurgu rekla da uradi sve što mora.

- Ne želim da izgleda lepo. Želim da iskopate. Želim da vidim rupu u grudima kada završite. Da li me razumete? Ne želim da umrem od ovoga - rekla je ona u svojoj ispovesti.

Profimedia
Linda Evanđelista

Linda je priznala da nije htela da deli svoju borbu javno.

- Prećutala sam to. Samo šačica ljudi je znala. I jednostavno nisam od onih koji moraju sve da dele - iskrena je ona dodavši:

- Mislila sam u sebi, podeliću ovo jednog dana, ali dok prolazim kroz to, apsolutno ne - priznala je.

Linda, podsetimo, spada u jednu od najpopularnijih ženskih modela na svetu. Nedavno se pojavila na naslovnici Voga sa Sindi Kraford, Naomi Kembel i Kristi Turlington.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike