Linda dobila spor protiv kompanije koja ju je unakazila! Jedan tretman ju je koštao lepote i živaca (FOTO)

21.07.2022

10:59

1

Posle zahvata je bila potpuno deformisana, pa je sama platila dve liposukcije

Linda dobila spor protiv kompanije koja ju je unakazila! Jedan tretman ju je koštao lepote i živaca (FOTO)
Linda (2) - Copyright Profimedia

Linda Evanđelista, nekada najčešće fotografisana žena na svetu, supermodel - poslednjih pet godina u potpunosti se povukla u ilegalu i to zato što je „ostala trajno deformisana i brutalno unakažena" i to sve zbog „CoolSculpting-a“, zahvata koji je inače popularan kao gotovo nimalo invazivna alternativa liposukcije.

Profimedia
Linda Evanđelista

 

Posle ovog zahvata, Linda je prošla kao bosa po trnju. Umesto da se smanje masne naslage, one su ostale trajno tu gde jesu. Zbog neuspelog tretmana, počela je da drži dijete i sebe još više unakazila. Dospela je do paradoksane adipozne hiperlazije, koja je zapravo neželjeni efekat „CoolSculpting-a“.

Zbog svega što joj se izdešavalo, ona je podnela tužbu protiv kompanije koja joj je gotovo uništila život. Danas je ovaj spor gotov u Lindinu korist. 

 


- Zadovoljna sam što smo postigli nagodbu u slučaju „CoolSculpting-a“. Radujem se sledećem poglavlju mog života sa porodicom i prijateljima i srećna sam što ovo ostavljam iza sebe. Zahvalna sam na podršci koju sam dobila - napisala je Linda na Instagramu. 

Evanđelista je u jednoj svojoj ispovesti ispričala kako se nosi nosila sa problemom prouzrokovanim  „CoolSculpting“ tretmanom. 

Profimedia
Linda Evanđelista

 

- Nije bilo nimalo bolje. Izbočine su izbočine. I teške su. Ako hodam u haljini bez pojasa, koža će mi se ojesti skoro do tačke krvarenja. To je ojed koji se javlja kada se sudare komadi tvrdog sala - pokušala je da objasni torturu kroz koju prolazi kako fizički, tako i psihički.

- Ne prepoznajem se fizički, ali više ne prepoznajem ni sebe kao osobu. Ne gledam se u ogledalo. Osoba koju vidim u ogledalu ne liči na mene.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike