Ova zvezda "Prijatelja" je bila teška za saradnju! Nisu je smatrali duhovitom, a njena izjava je sve šokirala

03.09.2023

07:59

0

Da li možete da pretpostavite o kome je reč?

Ova zvezda "Prijatelja" je bila teška za saradnju! Nisu je smatrali duhovitom, a njena izjava je sve šokirala
Serija Prijatelji - Copyright Profimedia

Serija "Prijatelji" i dan danas, posle skoro 30 godina od završetka, važi za jednu od najpopularnijih, a neke stvari i dalje izlaze u javnost.

Tako je sada reditelj Džejms Burou otkrio da je bilo problema sa jednom glumicom, tačnije sa njenim likom. U pitanju je Helen Baksendajl, koja je tumačila lik Emili, Rosove druge žene. Ona mu je zadavala velike probleme, iako nije dugo bila deo serije, mada je odglumila vrlo važnu ulogu u životu Prijatelja, kao i za sam tok radnje.

Naime, reditelj je otkrio da je bilo teško raditi s Helen jer se "drugi glumci nisu mogli hraniti njenom komičarskom energijom", a rekao je i da je Helen u ulozi Engleskinje Emili bila "draga, ali ne naročito duhovita".

- U sitkomima i bilo kojoj vrsti romantične komedije, smeh je jednako važan kao i hemija. Otkrili smo da svaka Rosova nova devojka mora biti duhovita poput Rejčel - izjavio je u svojim memoarima.

Ni Helen Baksendajl nije bila oduševljena ekipom.

Profimedia
Helen Baksendejl danas

-  Svi su bili vrlo ljubazni i profesionalni. Ipak, nikada nismo bili dobri prijatelji - rekla je i dodala da je slavna šestorka bila u sjajnim prijateljskim odnosima, a da je ona bila tek jedna od mnogih gostujućih zvezda koje su se pojavile.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike