Još sam „ona crnkinja" iz serije „Prijatelji"! Aiša Tajler otvorila dušu: Ovo joj je umnogome promenilo život! (FOTO)

08.04.2023

07:59

0

I posle 20 godina, fanovi je gledaju istim očima

Još sam „ona crnkinja" iz serije „Prijatelji"! Aiša Tajler otvorila dušu: Ovo joj je umnogome promenilo život! (FOTO)
Aiša Tajler - Copyright Profimedia

Aiša Tajler pojavila se u „Prijateljima" 2003. godine i tih devet epizoda, koliko je „potrajala" kao zanosna i inteligentna Čarli Viler, donele su joj nominaciju za „Teen Choice" nagradu („Choice TV Breakout Star"). Osim toga, bila je i prva crnkinja koja je dobila ulogu u kultnoj seriji od početka iste (1994).

Taj period svog života i karijere nosi u veoma lepom sećenju, ali naglašava kako je fanovi i dan-danas, uprkos drugim angažmanima, zovu Čarli ili je prepoznaju kao „onu crnknju" iz „Prijatelja".

- To je bio ogroman šou. Svetski hit - kazala je za „Entertainment Tonight" ona, koja je „na malim ekranima" bila zavela Rosa Gelera (Dejvid Švimer) i Džoija Tribijanija (Met Leblank) u gotovo isto vreme, što je publika s uživanjem ispratila.

- I dalje me ljudi zovu: „Čarli, Čarli!" ili samo kažu: „Ona crnkinja iz Prijatelja" - dodala je glumica kojoj to uopšte ne smeta, koja glavne izjave likova još uvek dobro zna i rado ih citira.

Aiša kao Čarli u seriji ,,Prijatelji", Profimedia
 

- Pre neki dan sam baš viknula u kolima na nekoga: „Bili smo na pauzi!" - što je Ros obično ponavljao posle propale veze s Rejčel (Dženifer Aniston).

Inače, tvorci serije Marta Kofman i Dejvid Krejn, te direktor i izvršni producent Kevin Brajt, 2021. su za tamošnje medije govorili otvoreno govorili o nedostatku raznolikosti u poznatom šouu.

- Da danas radimo „Prijatelje", mislim da uloge ne bi bile „bele" u baš tolikom broju. Mnogo šta se prosto promenilo i to se mora ispoštovati - kazao je konkretno Brajt u intervjuu za „The Hollywood Reporter".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike