Porodična fotografija Rokvića! Slave prijem ćerke u prvi razred: Za nju pripremili i tortu sa specijalnom dekoracijom (FOTO)

01.09.2023

08:30

0

Leona je njihova prva ćerka

Porodična fotografija Rokvića! Slave prijem ćerke u prvi razred: Za nju pripremili i tortu sa specijalnom dekoracijom (FOTO)
Bojana Barović i Nikola Rokvić - Copyright Instagram printscreen/nikolarokvic

Bojana Barović i Nikola Rokvić obeležili su porodično polazak u prvi razred njihove najstarije naslednice Leone. Kako su oboje posvećeni roditelji i uživaju u ovoj ulozi, prvi dan u školi njihove naslednice im je jako važan, pa su se potrudili da ovaj dan pati kao najlepši. 

Naime, Bojana i Nikola su sa pratiocima na Instagramu objavili niz fotografija kojima su pokazali kako slave prijem u školu njihove prve najveće ljubavi - ćerke Leone. 

Nakon svečanog prijema njihovog prvog đaka prvaka, dan su proveli u prirodi, elegantno obučeni - Bojana je nosila belu haljinu sa zlatnim detaljima, dok je Nikola nosio belu košulju i teget pantalone, a njihova najstarija ćerkica je nosila belu košulicu i suknjicu od tila. 

Nije izostao ni slatkiš - u pitanju je torta sa dekorativnim elementima u obliku slova, bojica, knjiga i školaraca, zbog čega je mala Leona bila naročito oduševljena.

Inače, u pojedinim školama, četvrtak, 31. avgust je dan prijema đaka prvaka, dok je u drugim 1. septembar dan kada se školarci upoznaju sa svojim obavezama. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike