Komšije Nikole Rokvića otkrile drugu stranu pevača i njegove supruge: Bio je tužan, za Bojanu smo mislili da je uobražena

23.08.2022

06:49

0

Danas smatraju da su njih dvoje idealan par koji zajedno prkosi svemu

Komšije Nikole Rokvića otkrile drugu stranu pevača i njegove supruge: Bio je tužan,  za Bojanu smo mislili da je uobražena
Nikola Rokvić i Bojana Barović - Copyright instagram printscreen/bojanabarovic

Kada vam u komšiluku žive poznate ličnosti, uvek je prilika da vidite kakvi su oni kada ih kamere ne snimaju i nisu sređeni od glave do pete. Komšije nekada nemaju lepe reči za njih, ali to nije slučaj sa Nikolom Rokvićem i njegovom suprugom Bojanom. 

Čini se da o ovom paru komšiluk ima da kaže samo lepe reči, a raduju se i tome što će u njihov dom kroz nekoliko meseci stići prinova.

instagram printscreen/bojanabarovic
Bojana Barović i Nikola Rokvić

- Pročitali smo u medijima da je Bojana trudna, verovatno je na početku trudnoće jer se stomak ne vidi. Pre nekoliko dana sam je srela, baš su se spremali za putovanje, i delovala je samo malo otečeno u licu. To hoće kod trudnica, naročito kada je vrućina, ali je nosila lepršavu haljinu, dugu i nije se primećivao stomak – istakla je gospođa Nada koja živi u zgradi preko puta, a komšija Ljuba se nadovezao:

- Nikola je jedna divna duša i divan čovek. Poznavao sam i Marinka, bio je prgav i na njega Nikola srećom nije povukao, ali je očigledno znao da vaspita decu. To je zapravo Slavica radila jer su oba sina vrlo nasmejani i vedri ljudi. Bojana, kada se doselila, delovala je uobraženo, ali je uz Nikolu postala dostupna. Lepo je videti kako gaje decu, blago pričaju i vole se. Nikola je priželjkivao treće dete, govorio je: "Ako Bog da". Drago mi je što mu se želja ispunila, njihova deca će sigurno postati divni ljudi.

U obližnjoj prodavnici rado viđaju ovaj bračni par, kao i Nikolinu majku Slavicu.

ATA Images/Miloš Rafailović
Bojana Barović i Nikola Rokvić

- Konačno su lepe vesti unele radost u ovu porodicu. Od trenutka kada se Marinko razboleo, svi su bili tužni. Trudili su se na sve načine da mu olakšaju, ali i da što više budu uz njega. Nikolu smo viđali tužnog, neizmerno i nakon sahrane se dugo nije oporavio. Bojana se trudila da više bude uz decu, a on je odlazio u manastire i to mu je očigledno prijalo. Vratio se preporođen. Sada su lepe vesti prvo stigle iz Markove, pa iz njegove kuće. To je usrećilo i Slavicu. Ona dolazi često, kupuje namirnice i šeta unučiće – kažu prodavačice za Blic, koje slušaju Nikoline pesme, pa često odu i na njegove nastupe kada peva u Beogradu.

Komšija Stefan kaže da Nikola učestvuje u svim akcijama vezanim za uređenje okoline i dvorišta oko zgrade, te da često posadi drvo ili zalije cveće.

ATAImages/ A.A.
Bojana Barović i Nikola Rokvić

- Nikola je imao ritual da svako dete kada mu se rodilo posadi drvo ispred zgrade, tako će biti i sa ovim trećim sigurno. To su od njega videli i ostali, pa je tako nastao čitav drvored. Isto radi i sa jelkom za Novu godinu, ali i raznim biljkama koje donese rasade. Kada vidi da je cveće uvelo, on zalije. Eto, to vam dovoljno govori o tome kakav je čovek - kaže Stefan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike