Deca se ušuškala između roditelja u bračnom krevetu! Prva zajednička fotografija Rokvića: Najviše oduševili baku Slavicu! (FOTO)

01.02.2023

12:39

0

Fanovi i prijatelji im poslali divne poruke

Deca se ušuškala između roditelja u bračnom krevetu! Prva zajednička fotografija Rokvića: Najviše oduševili baku Slavicu!  (FOTO)
Bojana Barović i Nikola Rokvić - Copyright Printscreen Instagram/ Nikolarokvic

Nikola Rokvić postao je otac trećeg deteta 25. januara, a kada se sve stišalo posle slavlja i kada su mama i beba izašle iz porodilišta, uspeli su da naprave prvu porodičnu fotografiju u proširenom izdanju.

Devojčica Angelina, kako su bebu nazvali mama i tata, u Bojaninom je naručju, dok su drugo dvoje dece - Leona i Simon, između roditelja.

Kao i ranije kada su postali roditelji i drugog deteta, sada su selfi fotografiju napravili takođe u krevetu, pozirajući nasmejani. 

Baka Slavica Rokvića odmah je ostavila srca ispod fotografije, dok su i prijatelji i Nikolini fanovi komentarisali njihovu porodicu.

"Jedna zdrava i bogata porodica", "Prelepa porodica", "Praznik za oči ste", "Rokvići, svaka čast, troje dece"...

Podsetimo, i Nikolin brat Marko Rokvić dobio je drugo dete, ćerku Dragu, isto u januaru,te su braća na proslavi zajedno otpevala pesmu svog oca Marinka Rokvića - Snegovi beli opet veju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike