Nikola Rokvić pokazao top telo! Priznao kojom se teorijom vodi: „Živi šest dana kao Đoković, a jedan kao Toma Zdravković” (FOTO)

06.07.2023

17:36

0

Posle 10 meseci treninga, pevač je pokazao rezultate

Nikola Rokvić pokazao top telo! Priznao kojom se teorijom vodi: „Živi šest dana kao Đoković, a jedan kao Toma Zdravković” (FOTO)
Nikola Rokvić - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Pevač Nikola Rokvić mesecima unazad trenira, a osim velikog broja sati provedenih u teretani, on ima i poseban režim ishrane, zahvaljujući kom je višak kilograma pretvorio u mišiće.

Rokvić se pratiocima na Instagramu pohvalio rezulatom desetomesečnog rada, uz jednu zanimljivu konstataciju. 

Naime, Rokvić je napravio fotografiju kada je počeo sa zdravim načinom života, ali i onime što je postigao za 10 meseci zahvaljujući svom treneru, a u prvom planu su njegovi trbušnjaci.

Instagram printscreen/nikolarokvic
Nikola Rokvić pokazao trbušnjake

- Čini mi se da sam prvi put uzeo uzde u svoje ruke… 10 meseci pravilnog rada i zdravog načina života, neki će reći patnje ali moraću da vam odam tajnu, uživao sam, radovao se svakom treningu, dobroj ishrani, bistrini uma i skladu mog bića! Bez patnje, već konstante radosti i inspirativnih napredaka! A tek sam počeo - napisao je Nikola, koji je zatim, citirao reči trenera, koji ima zanimljivu teoriju: „Živi 6 dana kao Novak Đoković, a jedan kao Toma Zdravković” - napisao je Rokvić u okviru svoje Instagram objave.

Kroz ovu objavu, Nikola je slikovito opisao i svoj tempo života, da je ovakav izgled moguć kada se šest dana hranite kao Novak Đoković, a dopušten je i mali luksuz, biti boem kao Toma Zdravković. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike