Brat Majli Sajrus nikad iskrenije o porodici: Bolje bi mi bilo da nismo u srodstvu!

01.09.2023

07:45

0

Retko kad priča o svojima, ali morao je sada da objasni šta je u stvari mislio

Brat Majli Sajrus nikad iskrenije o porodici: Bolje bi mi bilo da nismo u srodstvu!
Trejs Sajrus - Copyright Profimedia

Trejs Sajrus, brat pevačice Majli Sajrus, dotakao se svoje poznate porodice odgovarajući na pitanja na Instagramu, te toga kako je njihova slava uticala na njega. Obično, ne razgovara na ovu temu, pa je zato bio privukao ogromnu pažnju javnosti.

Posebno je „zapalo za radar" to što je rekao da smatra da bi mu bolje bilo da nije sa svojima u srodstvu, a ima i, po svom mišljenju, dobar razlog zašto.

- Volim svoju porodicu, zaista, ali mislim da bih bio mnogo uspešniji da nisam deo iste, tačnije deo poznate porodice. Ljudi me brzo osude, gledaju da „me otkače" pošto saznaju čiji sam. A na primer iz izdavačke kuće u kojoj sam niko nije imao pojma ko sam sve dok nisam i zvanično potpisao papire, pa se pridružio ekipi.Tako da... Nije baš sve tako crno i belo - istakao je na Instagramu on.

Sa druge strane, objasnio je i zašto čuva svoje veze od znatiželjnih pogleda, posebno sada, pošto je još malo odrastao. Ranije, podsetimo, izlazio je s glumicom Brendom Song, te pevačicom Demi Lovato i za to se i te kako znalo.

Nije mu se to dopalo.

Trejs Sajrus, Profimedia
 

- Posle raznih vrlo javnoh veza, rešio sam da o svim ostalima strogo ćutim. Tako da, evo, sada, ukoliko bih i bio sa nekim, ne bih vam to rekao - naglasio je onlajn on.

Svakako, pošto se skrasi, za to će se čuti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike