Kristin Dejvis neće da troši energiju na drame Kim Katral: Priznala šta misli o njenom povratku u ulogu Samante Džouns

03.07.2023

23:59

0

Svesna je koliko njen povratak znači fanovima serije

Kristin Dejvis neće da troši energiju na drame Kim Katral: Priznala šta misli o njenom povratku u ulogu Samante Džouns
Seks i grad - Copyright Profimedia

Vest da se čuvena Samanta Džouns na velika vrata vraća u nastavak kultne serije "Seks i grad" odjeknula je kao bomba, a fanovi pomenutog serijskog ostvarenja ushićeno očekuju njeno pojavljivanje u nastavku "I tek tako...".

Kim Katral je konačno uspela da sklopi sporazum sa producentima i pojavi se u jednoj epizodi pomenute serije. Ona je u tajnosti snimila svoje scene, nakon što je zbog sukoba sa Sarom Džesikom Parker bila odsutna iz prve sezone.

Za povratak u seriju je imala dva važna zahteva.

Profimedia
Kim Katral - Samanta Džons

Prvi - da neće glumiti ni sa jednom drugom devojkom (misli se na Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis), a drugi - nije želela da vidi tvorca serije Majkla Patrika Kinga, prenosi izvor za Page Six.

Iako nisu u dobrim odnosima sa Kim, njene koleginice iz serije znaju koliko ljudi vole lik Samante, pa ih je razočaralo kad se pročulo da se Kim pojavljuje u seriji "I tek tako".

- Sada se nadam da obožavaoci neće biti razočaravani nakon količine drame koja se odvila oko toga - izjavila je Kristin Dejvis na temu Kiminog povratka u seriju.

Profimedia
Seks i grad

- Nismo hteli da ta informacija nađe put do javnosti, hteli smo da njen povratak bude iznenađenje - dodala je Kristin tokom gostovanja u emisiji "Today".

Glumica, koja igra ulogu Šarlot Jork Goldenblat, smatra da je povratak Samante lepa stvar za fanove serije.

- Mi smo svesni koliko ona znači fanovima "Seksa i grada", hteli smo da im damo ono što žele. Hteli smo da smislimo način da to izvedemo - dodala je ona.

Kimin povratak se čuvao u tajnosti

Profimedia
Sara Džesika Parker i Samanta Džouns

Tvorac serije Majkl Patrik King trudio se da zadrži u tajnosti vest o Kiminom povratku, pa je razočaran ishodom, kao i svi koji rade na seriji.

Inače, Kristin Dejvis, kao i sama Sara Džesika Parker, nije u bajnim odnosima s Kim Katral, ali, kako je sama rekla, ne može da troši energiju na to.

- Ja ne mogu nikoga da promenim. Neću da trošim energiju na to - zaključila je Kristin Dejvis.

Profimedia
Kristin Dejvis

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike