Gori internet zbog Rite Ore! Nakon mahanja srpskom zastavom, peva "Vidovdan"! (VIDEO)

28.08.2023

14:01

0

Tviteraši su bili maštoviti

Gori internet zbog Rite Ore! Nakon mahanja srpskom zastavom, peva "Vidovdan"! (VIDEO)
Rita Ora - Copyright Profimedia/Pixabay/Ilustracija

Rita Ora, nakon što je nosila srpsku zastavu na koncertu u Mađarskoj i njom se ponosno ogrtala dok je pevala, a kasnije bezupešno pokušala da se opravda, podigla je društvene mreže na noge te se na njen račun masovno sprdaju.

Snimak sa njenog nastupa kako nosi srpsko obeležje dobio je svoje brojne verzije, pa tako Rita "peva" pesmu "Vidovdan", "Srpskinja je mene majka rodila", "Veseli se srpski rode"...

 

 

- Ma kako je Rita Ora divno otpevala ovu pesmu, bravo devojkoooo - napisala je jedna korisnica Tvitera uz šerovan post, čije snimke možete pogledati ispod.

 

 

Podsetimo, albanska pevačica uzela je srpsku zastavu u ruke i pokrila se njom, u subotu uveče u Mađarskoj na Omladinskom festivalu u Segedinu gde je pevalo nekoliko svetski poznatih zvezda. Ovaj potez naišao je na oštru reakciju albanaca, pa je dobila stravične pretnje smrću. To ju je navelo da se kasnije pravda kako navodno nije videla o kojoj zastavi je reč.

 

 

- Od svetla koje je direktno išlo u oči nisam jasno videla koju državu predstavlja zastava. Čim sam izašla sa bine, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava! Podržavajući sve svoje navijače, iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosan kosovska Albanka.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike