Ovo je dečko od kog je Rita Ora uzela srpsku zastavu! Poslao joj je brutalnu poruku: I ona zna, Kosovo je Srbija (VIDEO)

28.08.2023

17:45

0

Albanska pevačica se i dalje pravda, ali je sada snimak isplivao na videlo

Ovo je dečko od kog je Rita Ora uzela srpsku zastavu! Poslao joj je brutalnu poruku: I ona zna, Kosovo je Srbija (VIDEO)
Rita Ora - Copyright Profimedia

Rita Ora, albanska pevačica, pre nekoliko dana je na koncertu u Mađarskoj ponosno nosila srpsku zastavu i ogrtala se njom, iako sada pokušava da se opravda zbog toga. Međutim, sada se oglasio i dečko od kog je Rita uzela zastavu, te joj poslao brutalnu poruku.

Sabo Gaga Borivoj, iz Budimpešte, je bio dečko koji je na koncertu albanske pevačice držao zastavu Srbije. On je sada objavio i snimak na kom se vidi da Rita sama uzima zastavu.

U komentarima ispod njegovog videa je pohvaljen zbog svog gesta, ali je upitan i zašto je ona sama uzela zastavu. Njegovo odgovor je mnoge oduševio.

- Zato što i ona sama zna istinu... Kosovo je Srbija - odgovorio je ovaj momak. 

Printscreen/TikTok/szabogaga
Komentar dečka od kog je Rita Ora uzela srpsku zastavu

Podsetimo, nakon što je isplivao snimak na kom Rita nosi srpsku zastavu, ona je počela da dobija pretnje smrću, a to ju je navelo da se pravda kako, navodno, nije videla koja zastava je u pitanju.

Profimedia/Pixabay/Ilustracija
Ria Ora

- Od svetla koje je direktno išlo u oči nisam jasno videla koju državu predstavlja zastava. Čim sam izašla sa bine, shvatila sam da je to srpska, a ne mađarska zastava! Podržavajući sve svoje navijače, iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosan kosovska Albanka - pravdala se Rita.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike