Jelena Karleuša oplela bez pardona: Futa je ozbiljan kriminalac! Marina, da zna šta on radi, ne bi joj bilo dobro!

28.08.2023

09:35

0

Zbog njega je, inače, tik pred objavljivanje albuma „Alfa" ostala bez Jutjub kanala

Jelena Karleuša oplela bez pardona: Futa je ozbiljan kriminalac! Marina, da zna šta on radi, ne bi joj bilo dobro!
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Jelena Karleuša bez pardona prozvala je Aleksandra Radulovića Futu „ozbiljnim kriminalcem" u razgovoru s medijima uoči prvog nastupa po objavljivanju albuma „Alfa", a zatim i „Omega".

Pevačica je, podsećanja radi, tik pred puštanje novog projekta i onlajn posle 11 godina pauze, zbog njega ostala bez svog Jutjub kanala. Iako je uspela da brzo pronađe rešenje i otvori novi, nimalo joj nije bilo svejedno.

- Kada je reč o Futi, nažalost moram da kažem da je reč o ozbiljnom kriminalcu koji zloupotrebljava rad svoje pokojne žene i na najružniji mogući način gasi njen autorski rad. Sigirna sam, da Marina ovo zna, da joj ne bi bilo dobro i da se ne bi složila sa ovim što njen muž radi, ali dobro, postoji sud. On će biti kažnjen za svoja dela, odnosno nedela. Marina ne zaslužuje, posle takve karijere, da joj preživeli suprug raspolaže. Zakon je upravo jasan - kazala je Karleuša, piše „Telegraf", kojoj je pomenuta platforma ugašena zbog navodne zlopotrebe autorskih prava.

JK je potom naglasila kako joj je, iako je uredno platila autorska prava na tekstove koje joj je Marina napisala, njen kanal tri puta strajkovan.

Jelena Karleuša, ATAImages/Dušan Milenković
 

- ...Nije Futa taj koji će gasiti pevače. To sada radi Jutjub sam. I nije u pitanju samo Jutjub, nego sve platforma. Svaki pevač mora da odgovara za ono što se nalazi na njegovom kanalu i da li je on dobio pravo da to postavi. Oni sve naplaćuju fonogramski. Tu nema autora i autorskioh honorara. Oni tu nisu prisutni u toj monetizaciji svega što je na tom kanalu - „prao se", s druge strane, Futa oglasivši se za „Premijeru - Vikend specijal" u jeku prašine koju je podigao pošto je još nekoliko pevača pored Jelene ostalo bez svojih kanala zbog njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike