Poznati slave uspeh Orlova: Šerifovićeva nikad vatrenije nije navijala - proklela sve koji nisu! (FOTO)

26.08.2023

17:40

0

Košarkaška reprezentacija Srbije „pregazila" je Kinu u utakmici prvog kola

Poznati slave uspeh Orlova: Šerifovićeva nikad vatrenije nije navijala - proklela sve koji nisu! (FOTO)
Marija Šerifović, Kija Kockar, Đorđe David - Copyright ATAImages/Antonio Ahel/Pixabay

Naši Orlovi savladali su Kinu u prvom kolu grupe B na 19. Mundobasketu, a pojedine ličnosti s estrade - nikako nisu mogle da propuste ovu utakmicu. Rezultat 105:63 sada mnogi slave baš kao i Kija Kockar, Đorđe David, pa Marija Šerifović koja, čini se, vatrenije nikada do sad nije navijala. 

- Ko ne gleda i ko ne navija, proliv da dobije! - „proklela" je bila na samom početku, pevajući himnu zemlje zajedno s igračima koje je pratila putem malih ekrana. 

Ovime je zasigurno izmamila i brojne reakcije fanova, koji vrlo dobro znaju koliko ona ozbiljno shvata svaki meč domaćih sportista, te koliko im uspeha želi.

- Bravo, momci - predahnula je, s duge strane, Kockarva, kada se utakmica završila, što vas takođe čeka u galeriji koja sledi. 

- Bravo za naše basketaše, za naše košarkaše - istakao je u svom snimku na Instagramu roker Đorđe David, napominjući da nikoga i ne treba potcenjivati u igri, jer „na parketu nije lako ni protiv koga". 

- Verujte na reč... Vidi se zajedništvo u ekipi, da su u sistemu „svi za jednog, jedan za sve"... Verujem da mogu da osvoje medalju bez daljeg - pričao je zatim on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike