Ovaj pevač je odavno znao da će Slavica Angelova uspeti! Đorđe David otkriva: Ona je tad imala tek 15 godina!

24.07.2023

19:15

0

Talentovana pevačica i te kako ga je bila oduševila

Ovaj pevač je odavno znao da će Slavica Angelova uspeti! Đorđe David otkriva: Ona je tad imala tek 15 godina!
Đorđe David - Copyright ATAImages/ A.A.

Govoreći o ogromnom talentu koji krasi ovogodišnju pobednicu „Zvezda Granda", Slavicu Angelovu, koja je u ovom talent-šouu bila deo njegovog tima, Đorđe David otkrio je da je jedan njegov kolega sa scene još ranije „znao da će ona daleko da dogura".

- Slavica je došla kao neko ko se već takmio u emisiji „Neki novi klinci". Moram da kažem da je Bane Mojićević prvi koji je rekao za nju da će ona daleko da dogura. Imala je, ja mislim, 14 ili 15 godina tada - izjavio je u „Pulsu Srbije" roker, koji je u finalu skoro zaključene sezone imao još dva kandidata, na koje je jednako ponosan.

Bane Mojićević, ATAImages/Antonio Ahel
 

- Samo da kažem, imao sam troje finalista. Dženan, onaj visoki momak koji će na 49. Unskoj regati sad u petak pevati, tu je i Milan Bukilić, Crnogorac. I tu je naravno i Slavica. Njih troje su imali 96 proba pored snimanja sa mnom koje su odradili - naglasio je u pomenutoj emisiji on.

Slavica Angelova i Đorđe David, 24sedam/D. B.
 

Osvrnuvši se na Slavičine uspehe pre trijumfa u „Grandu", kazao je:

- U takmičenju „Voice", to je franšiza američka koja ide u 50 zemalja na svetu, ona je bila kao klinka od 17 godina i bila je vrlo dobro plasirana. Vrlo visoko plasirana! Godine 2019. je bila među top pet pevača iz 50 zemalja sa svojom izvedbom pesme „What's up". Pevala je to i već tu je pokazatelj da je ona negde pelc pokupila na način koji treba - smatra on.

Slavica Angelova i Đorđe David, ATAImages/Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike