Viki Miljković o problemima sa početka karijere: Rekao mi je da sam netalentovana, meni su sve lađe potonule

21.05.2023

00:31

0

Kompozitor ipak nije obratio dovoljno pažnje na nju, a danas je napravila veliki uspeh

Viki Miljković o problemima sa početka karijere: Rekao mi je da sam netalentovana, meni su sve lađe potonule
Viki Miljković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevačica Viki Miljković je na estradi više od tri decenije, a nijedno slavlje ne prolazi bez njenih hitova. Ipak, jedan kompozitor je pogrešio u proceni pevačice, te joj je svojevremeno govorio kako treba da batali pevanje.

Ipak, Viki je verovala u sebe i svoje snove, te nije želela da ostavi mikrofon. 

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

- Dragan Aleksandrić je procenio da nisam talentovana i rekao je mom ocu da treba da završim školu i da se udam, a da od pevačke karijere nema ništa. Tada su mi sve lađe potonule. Možda me on nije pažljivo slušao jer je bio prezauzet, a možda ja nisam bila dovoljno zrela, bila sam dete. Otac mi je rekao da je to završena priča. Ipak, nisam odustajala i posle godinu i po dana ubedila sam ga da se obratimo Marini Tucaković, koja je prepoznala moj talenat. Uspela sam i da završim školu i da se udam, tako da je s te strane Aleksandrić bio u pravu - ispričala je ranije Viki gostujući na „Grand televiziji.

Ipak, nekoliko godina kasnije kompozitor Dragan Aleksendrić je uvideo svoju grešku. 

- Savetovao sam joj da nastavi školu, da završi fakultet, što je ona i uradila. Ali je u pevanju napravila odličan posao. Ona i Taške su super tandem, on je predivan momak– rekao je kompozitor.

Antonio Ahel/ATAImages
Viki Miljković

Osim muzike, Viki i njen suprug odlično plivaju i u drugom biznisu - prodaji i opremanju luksuznih nekretnina i to o ne samo u Srbiji, nego i u inostranstvu.

- Otkako smo otvorili firmu, stalno sam na ovoj relaciji, pola meseca u Beogradu, pola u Istanbulu. Grad koji ima dušu, ima posebnu eneegiju. Kad jednom dođeš u Istanbul poželiš da se vratiš. Dobra energija i poželela sam ne da se preselim, ali da mogu odavde da radim. Volim jako Istanbul  - kazala je pevačica.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike