Viki Miljković videla Devita bez maske, snimila bi i duet sa njim: Vaspitan je mladić!

26.05.2023

16:07

0

Pevačica je otkrila da li ima podmetanja na estradi i sa kojim bi još kolegama “ukrstila glas”

Viki Miljković videla Devita bez maske, snimila bi i duet sa njim: Vaspitan je mladić!
Devito i Viki Miljković - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković je dugi niz godina na estradi, pa se tako susrela sa raznim situacijama, lepim i manje lepim. Kolege poštuje, sa mnogima je u dobrim odnosima, pa tako i sa onima mlađe generacije kao što je Devito.

Poznati reper je pre nekoliko dana objavio album, na kom ima čak 15 dueta, a Viki otkriva da bi i ona volela da “ukrsti glas” sa njim, te da ga je videla bez maske.

24sedam/Katarina Mihajlović
Devito

- Ima mnogo talentovanih izvođača među mlađim generacijama, a mnoge od njih i poznajem. To su divni, mladi ljudi, perspektivni, uspešni, tako da, verovatno da bih sa mnogima od njih snimila duet. Dobra sam i sa Nućijem i sa Vojažom, Devitom, Teodorom Džehverović... Ja sam, eto, videla Devita bez maske i mnogo je lep dečko! On je mlad i vaspitan mladić - rekla je ona.

Kako kaže, više puta se na estradi susrela sa time da joj podmeću nogu, ali smatra da to postoji svuda.

ATAImages/ Antonio Ahel
Viki Miljković

- Svuda postoji neko ko vam podmeće nogu, a tako je i i u našem poslu. Razlika je u tome što se to kod nas više zna jer smo javne ličnosti, a kod vas se dešava u zatvorenom krugu. U bilo koju firmu da uđemo, u bilo koju kompaniju, to je sasvim normalno - ispričala je Miljkovićeva.

Viki je, kao što je dobro poznato, pokrenula i posao sa nekretninama, pa deo vremena provodi i u Istanbulu. Da ima kolega koji hoće da pomognu jedni drugima dokaz je i to što je njoj ruku pružila Emina Jahović, koja joj se našla na samom početku da sredi firmu i sve što treba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike