Ko je devojka koju je Buba Koreli čupao za kosu? Već su raskidali, a i vereni su

23.08.2023

23:09

1

Njih dvoje su se upoznali na snimanju spota za numeru „Balenciaga“ 2018. godine

Ko je devojka koju je Buba Koreli čupao za kosu? Već su raskidali, a i vereni su
Petra Čupan - Copyright Instagram printscreen/petracupan

Reper Buba Koreli nasrnuo je na svoju dugogodišnju devojku Petru - čupao je za kosu i vikao na nju, a uznemirijući snimak je dospeo u javnost, zbog čega su njegovi fanovi ostali zgroženi zbog ponašanja prema devojci. 

Dvostuka veza

Emotivni život bosanskog repera je veoma intrigantan. Voli dve žene - Petru Čupan i Jasminu Đuderiju, a njih dve su večite rivalke na društvenim mrežama. Kupuju iste stvari, snimaju identične Tik Tok objave, reper ih je obe vodio na more. Sa Jasminom je putovao u Marbelju, dok je sa Petrom letovao u Grčkoj, a obe su govorile da žive sa reperom.  

 

 

Inače, Buba i Jasmina su momak i devojka još od školskih dana. A verenički prsten je dao i jednoj i drugoj devojci.

Ko je Petra?

Petra i Buba Korali su se upoznali na snimanju spota za numeru „Balenciaga“ 2018. godine, kada ju je reper inače, i angažovao, a nedugo zatim je na njenoj ruci zasijao dijamant. Iako o poklonu nikada nije govorila, kada god bi fanovi prokomentarisali da joj je lep verenički prsten, ona je to lajkovala. 

Pisalo se i da su raskinuli, otpratili se sa društvenih mreža, te da se reper vratio prvoj devojci Jasmini. Međutim, zavrzlami nikad kraja. Prema najnovijim Instagram objavama, ljubav između njega i Čupanove i dalje traje, dok Jasmina ne objavljuje fotografije sa Bubom.

Podsetimo, još ranije su domaći mediji pisali kako par ima turbulentnu vezu, te da je policija u više navrata morala da reaguje - dolazila je u njihov stan zbog prijava svađe i urlanja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike