Buba Koreli ima dve žene, a od jedne se nedavno rastao! Petru svi teše: Zaslužila si bolje (FOTO)

24.11.2022

12:45

1

Reper je istovremeno bio sa dve dame, jednu voli od školskih dana, a sa drugom se upoznao 2018. godine

Buba Koreli ima dve žene, a od jedne se nedavno rastao! Petru svi teše: Zaslužila si bolje (FOTO)
Buba Koreli - Copyright Instagram printscreen/bubacorelli

Reper Amar Hodžić poznatiji u javnosti kao Buba Koreli, ima veoma intrigantan emotivan život. Kako jednoj devojci ne može da bude veran, on je odlučio da ima dve partnerke istovremeno, i pritom jedna za drugu znaju. 

Naime, reperovi verni pratioci su upoznati sa time da Buba voli dve žene, koje fizički izgledaju gotovo identično. Jednu je verio, a drugoj kupio prsten, a sada se sa njom i rastao, barem tako kažu korisnici Tik Toka. 

Pratioci Bube Korelija i Petre Čupan su zapazili da ona više ne nosi dijamantski prsten, koji je dobila od repera, a komentari na pomenutoj socijalnoj platformi ukazuju na to da su njih dvoje prekinuli vezu i da Petra zaslužuje bolje. 

 

U prethodna 24 sata, Petra je objavila nekoliko snimaka, a ni na jednom od njih nema prsten, a na svakom prethodnom snimku je isti nosila, što je dovoljan razlog da pratioci posumnjaju da među njima više ništa nije isto kao pre. 

 

@petracupaan Reply to @sssseelmaarmiiiiinnnnn 🫶🏼🙏🏼😇❤️ #fyp #foryou ♬ Perfect - Ed Sheeran

 

Ono što malo ko zna jeste da su se Petra i Buba upoznali na snimanju spota za numeru „Balenciaga“ 2018. godine, kada ju je reper inače, i angažovao, a nedugo zatim je na njenoj ruci zasijao dijamant. Iako o poklonu nikada nije govorila, kada god bi fanovi prokomentarisali da joj je lep verenički prsten, ona je to lajkovala. 

Još jedan dokaz u prilog raskidu je i to što se njih dvoje više ne prate na Instagramu, dok prvu devojku Jasminu Đuderiju i dalje prati. 

Sa druge strane, ljubav sa Jasminom  traje još od školskih dana. Tada su počele i prve simpatije, a Buba ju je kasnije i verio, a fotografije koje su objavljivali govore koliko su se voleli. 

Inače, ove dame na društvenim mrežama vode prećutan rat, u šta se mogu uveriti oni koji verno prate njihove naloge. Kupuju iste stvari, snimaju identične Tik Tok objave, reper ih je obe vodio na more. Sa Jasminom je putovao u Marbelju, dok je sa Petrom letovao u Grčkoj, a obe su govorile da žive sa reperom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike