Mira Škorić prva došla na promociju albuma Jelene Karleuše! Ostali poznati polako joj se pridružuju (FOTO)

22.08.2023

20:50

0

Sprema se ozbiljan provod

Mira Škorić prva došla na promociju albuma Jelene Karleuše! Ostali poznati polako joj se pridružuju (FOTO)
Mira Škorić - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Glamurozna poslava povodom objavljivanja albuma „Alfa" i „Omega" Jelene Karleuše okupila je pored medijskih ekipa, među kojima je i 24sedam, dosta poznatih ličnosti - na čelu sa Mirom Škorić koja je u poznati prestonički šoping mol u kom se održavala fešta došla prva. 

Vidno raspoložena ispozirala je za fotografe, a kako i ne bi - kada zasigurno puca od ponosa zbog koleginice s kojom je i u „Zvezdama Granda" ostvarila zavidan odnos. Nije tajna koliko Mira voli i poštuje Jelenu, koja joj se prema sopstvenom priznanju i u najtežim životnim trenucima našla. Inače, u okviru talent-šoua, otkrila je kakvo je tačno to njihovo prijateljstvo - krajnje dinamično, jer su i te kako znale i da se „zakače" ako im se za to pruži prilika. 

Mira Škorić, 24sedam/D. B.
 

- Nas dve znamo da se „pofajtamo" i posvađamo kad radimo. To se uglavnom dešava oko izbora pesama. Ona ima jedno mišljenje, ja drugo. Ja hoću narodno, ona traži pop. Međutim, naše svađe traju kratko. Ona je prekorektna i posvećena je kandidatima. Upućena je u svaki detalj. Recimo, danas neće biti na probi, ali će biti upućena u sve šta i kako - kazala je za izvsne medije jednom prilikom pevačica koja koleginicu zna i da naziva „gospođetinom" za novine. 

Za njom, nastavila su „da se slažu" poznata imena - Filip Marinkov Filarri, Lea Stanković sa sestrom Sarom, Kija Kockar, Sajsi MC, Sanja Vučić... JK nema koga nije privukla „Alfom" i „Omegom", koje je izbacila posle 11 godina pauze. Počasne gošće svakako su bile njene ćerke Nika i Atina, kao i tetka Danijela. 

- Posle 11 godina 11. album, a posle sedam dana i 12. album. Mislim da nikada niko nije objavio dva albuma za sedam dana. Velika diskografska pauza, ali mislim da se ništa manje od mene nije i očekivalo - pokomentarisala je, između ostalog, ona na pomociji, a kako je još tekao razgovor s Karleušom pogledajte u snimku koji sledi. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike