Kožne pantalone, rukavice, a dekolte na izvolte: Karleuša usred promocije albuma promenila stajling! (FOTO)

22.08.2023

20:15

0

Pred okupljene je izašla u značajno „oštrijem" fazonu

Kožne pantalone, rukavice, a dekolte na izvolte: Karleuša usred promocije albuma promenila stajling! (FOTO)
Jelena Karleuša - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Jelena Karleuša organizovala je danas gala promociju povodom izbacivanja albuma „Alfa", ali i „Omega", koji se pojavio sedam dana za svojim prethodnikom. Za ovu priliku, pojavila se u izazovnom „nude" bodiju i dugim „Windowsen" čizmama koje, inače, ima i u beloj varijanti, a koje su je i te kako koštale. 

Međutim, usred druženja sa medijima među kojima je bila i ekipa 24sedam, pevačica se krišom presvukla gotovo u sekundi pa se pojavila pred okupljenima u značajno oštrijem fazonu. 

Kožne pantalone s velikim šnalama, rukavice, pa metalik izazovni top koji je akcnat svakako stavio na njen dekolte, pristajali su joj kao saliveni. 

Podsetimo, Jelena je posle 11 godina od „Dive" objavila „Alfu", pa ostavila sve bez reči. Međutim, njen najnoviji pojekat sastoji se od još mnogo iznenađenja - poput 12. studijskog albuma „Omega", a u planu su i izlazak CD-a, ploče, te posebnog iventa na kom će uživo pevati sve svoje nove pesme. 

- Posle 11 godina 11. album, a posle sedam dana i 12. album. Mislim da nikada niko nije objavio dva albuma za sedam dana. Velika diskografska pauza, ali mislim da se ništa manje od mene nije i očekivalo - pokomentarisala je, između ostalog, ona na pomociji, a kako je još tekao razgovor s Karleušom pogledajte u snimku koji sledi. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike