Sijena Miler ponovo trudna: Hit fotografije s Ibice privukle ogromnu pažnju! (FOTO)

21.08.2023

22:55

0

Glumica je prethodno odmarala u Sen Tropeu s dečkom i ćerkom

Sijena Miler ponovo trudna: Hit fotografije s Ibice privukle ogromnu pažnju! (FOTO)
Sijena Miler - Copyright Profimedia

Poznata manekenka koja je postala i glumica, Sijena Miler, viđena je na odmoru na Ibici - s trudničkim stomačićem, tvrdi „People". Dok njeni predstavnici za medije i dalje ćute na ovu temu, fanovi sa svih strana sveta šalju joj čestitke i raduju se prinovi u porodici.

Milerova je prethodno, inače, odmarala u Sen Tropeu s dečkom, dvadesetšestogodišnjim Olijem Grinom, kao i ćerkom Marlo koju je dobila s bivšim verenikom Tomom Staridžom.

Njih dvoje, inače, bili su zajedno od 2011. do 2015, a Sijena je 2017. godine istakla za „Harper’s Bazaar" kako se „svakako još uvek mnogo vole" i da „istinski žele da provode vreme sa svojim detetom", pa da zato rado i dalje putuju zajedno na razne destinacije.

- Odlično je za našu ćerku to što ima roditelje koji su sjajni prijatelji. On mi je definitivno najbolji drug na svetu - objasnila je onda.

Podsetimo, Milerova je i ranije izlazila s izuzetno poznatim muškarcima, među kojima je i Džud Lo, s kojim se upoznala na setu „Alfija". Mnogi su bili prilično šokirani, međutim, kada su se 2005. rastali jer ju je glumac, prema sopstvenom priznanju, prevario s bebisiterkom svoje dece.

Džud Lo, Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike