Danijel Redklif štrajkuje sa sinom! Fotografija o kojoj se priča (FOTO)

24.07.2023

20:20

0

Glumac ovo nikako nije mogao da propusti

Danijel Redklif štrajkuje sa sinom! Fotografija o kojoj se priča (FOTO)
Danijel Redklif - Copyright Profimedia

Danijel Redklif, za mnoge i dalje Hari Poter iz istoimenih filmova o mladom čarobnjaku, pre par dana viđen je na SAG-AFTRA štrajku s izabranicom Erin Dark, ali i njihovim tromesečnim sinom. Porodica je u Njujorku privukla ogromnu pažnju pošto je glumac rešio da bebu odvede na ovaj skup.

Mališa je bio odeven u benkicu s dinosaurusima, a od sunca (kao i znatiželjnih pogleda) poznati roditelji zaštitili su ga kapom.

Danijel Redklif i Erin Dark sa sinom na štrajku, Profimedia
 

Američki sindikat filmskih i televizijskih glumaca nedavno je bio doneo odluku da stupi u štrajk i tako se pridruži štrajku scenarista, koji je već zaustavio brojne filmske i televizijske projekte u Americi. SAG-AFTRA (koji čine Udruženje filmskih glumaca i Američka federacija televizijskih i radijskih umetnika) saopštio je, takođe podsećanja radi, da je pokrenuo štrajk posle neuspešnih pregovora o ugovoru sa Alijansom filmskih i televizijskih producenata.

Isti i zabranjuje glumcima u udruženju da promovišu svoje filmove, kao i da rade na novim projektima, a valja napomenuti da SAG-AFTRA predstavlja oko 160.000 glumaca i drugih profesionalaca iz industrije u SAD, prenosi tamošnja štampa.

Redklif nije mogao, a da svojim prisustvom ne podrži ovaj skup, čak i kao novopečeni tata.

Erin se porodila u maju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike