Nije bilo hemije: Glumica koja je bila Aflekova devojka u jednom filmu, otkriva sve detalje njihovog odnosa

19.04.2022

16:25

0

Sijena ističe da je Bena doživljavala kao brata i uvek je znao da je nasmeje

Nije bilo hemije: Glumica koja je bila Aflekova devojka u jednom filmu, otkriva sve detalje njihovog odnosa
aflek miler profimedia-0326986956 - Copyright Profimedia

Britanska glumica Sijena Miller je u filmu Live by night igrala emotivnu partnerku Bena Afleka. Iako on važi za velikog holivudskog šmekera i jednog od najpoželjnijih glumaca, Sijeni ipak nije bio nimalo privlačan. 

Naime, glumica je tokom gostovanja u „The Drew Barrymore show-u“ ispričala da li je bilo hemije između nje i kolege i kako su uopšte funkcionisali s obzirom na to da su u filmu bili ljubavni par.

- Ben Aflek mi je na snimanju bio poput brata. Nikad u životu se nisam toliko smejala - izjavila je Sijena.

Profimedia
Sijena Miler

 

Zajedno su snimali gangsterski film „Live by night“ 2016. godine. Iako su u filmu glumili ljubavni par, Sienna je priznala da ipak nisu jedno drugo nisu simpatisali, već su imali čisto prijateljski odnos. 

- Uopšte nije bilo hemije. Bilo je to jako smešno s obzirom na to da je trebalo da budemo zaljubljeni jedno u drugo - rekla je Millerova, pa se našalila na svoj račun: 

Profimedia
Ben Aflek

 

- On ima ogromnu glavu, a ja imam malu glavu. Zato su me, dok su snimali, uvek nameštali malo ispred njega. On je režirao film, a ja sam ga za vreme snimanja jedva mogla pogledati, a da se ne nasmejem - ispričala je glumica.

Profimedia
Sijena Miler

 

Inače, Sijena je navela Afleka kao jednog od glumaca sa kojim bi ponovo rado sarađivala, a uz njega je pohvalila i Bredlija Kupera.

Podsetimo, Aflek je pre dve nedelje verio ponovo svoju partnerku Dženifer Lepez. Posle 18 godina, ljubav je ponovo na njihovoj strani i čeka se naredni korak. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike