Zvezda „Granda" još studira, ali je kupio tri kuće, kola, sredio život: Zbog njih sam spreman na sve!

21.08.2023

19:20

0

Porodica mu je uvek na prvom mestu, ma šta da se dešava

Zvezda „Granda" još studira, ali je kupio tri kuće, kola, sredio život: Zbog njih sam spreman na sve!
Hamza Gušić - Copyright Hamza Gušić Printscreen ,,Zvezde Granda"

Iako je bio jedan od favorita za pobedu u minulim „Zvezdama Granda", Hamza Glušić svakako je zadovoljan svojim plasmanom i samo nastavlja dalje - da gradi svoju karijeru pevača. Privatno, malo ko je znao - maksimalno je posvećen porodici i nema na šta nije spreman, samo da ženi i deci obezbedi sigurnu budućnost.

Takođe, on uporedo i studira, ali kako je fokusiran na pevanje, za sada „mu je nauka tu za ne daj Bože".

– Uspeo sam da u „Zvezdama Granda“ zbunim publiku, jer sam na audiciju došao direktno iz Zagreba i rekao da dolazim odatle, a rođen sam u Bosni. Posle su me predstavljali da sam malo iz Bosne, a malo iz Zagreba, a ja zapravo živim na toj relaciji godinama – počeo je on svoju priču, prenosi „Grand", a pevač je zatim nastavio o tome kako je iz rodne zemlje završio u prestonici Hrvatske, ali i iz kog razloga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hamza Gušić (@hamza.gusic)

 

- Za Zagreb sam otišao još 2004. godine. Tu sam završio srednju školu, upisao fakultet. Eto, uskoro mi počinje i semestar, predavanja – objašnjava Hamza koji se nedavno odlučio za Višu medicinsku školu, odsek neurohirurgija.

- Moraš imati neku siguricu, a i volim medicinu. Zadnjih šest godina sam radio na neurohirurgiji, na operaciji tumora glave, kičme... Uz posao u bolnici sam i pevao, posle sam dao otkaz i posvetio se samo pevanju. Ali fakultet mi je za „ne daj Bože“, ako zatreba, ako pukne grlo ili se nešto desi.. Imam porodicu, moram da imam neku sigurnost. Možda se jednog dana zaposlim, možda otvorim svoju ordinaciju, to se nikad ne zna - ističe, pa dodaje:

„Veliki sam borac!"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hamza Gušić (@hamza.gusic)

 

- Ja sam veliki borac u životu. Sa 32 godine sam kupio dve kuće u Zagrebu, kuću u Bosni i Hercegovini, auto, sredio svoj život. Hvala Bogu, sad se mogu posvetiti samo porodici, muzici – nabrajao je, pa je napitanje da li planira da pazari i nekretninu u Beogradu, odgovorio:

- O tom - potom, već sam u pregovorima nekim sa Tašketom (Dragan Tašković)... Rekla je Viki (Miljković) da mi daje 20 odsto popusta na nameštaj (smeh) Neću ništa da planiram dok ne vidim kako će mi karijera ići. Ali imam u planu da kupim stan i u Beogradu.

Inače, iako je posao na neurohirgiji napustio zbog pevanja, tvrdi da je obožava, isto kao i muziku.

- Volim i jedno i drugo, to su dve različite ljubavi. Muziku volim odmalena, a medicina je druga ljubav. Ipak, od pevanja možeš i da se zabavljaš i da zaradiš, što se kaže, spojiš ugodno sa korisnim - komentariše Glušić koji je, pak, najoponosniji na ulogu oca.  

- Starija ćerka Evelin ima 10 godina, srednja Ema ima sedam i Din je najmlađi, ima četiri. To je moja najveća snaga - naglašava, te nastavlja o tome kako je naslednicima dao ova nesvakidašnja imena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hamza Gušić (@hamza.gusic)

 

- Birali smo tako. Za Evelin smo tražili da ga nema nigde u Hrvatskoj, Ema se meni dopalo, jer volim kratka imena i ja sam joj dao to ime, a Din je zato što u našoj veri Din znači vera – kaže pevač, koji je zbog drugog imena, inače, „prevario" suprugu.

- Ema je trebalo da se zove Ajlin, ali me je žena poslala na upis i ja upisao Ema (smeh). Nije žena reagovala previše burno, ali nije baš ni da je bilo tiho, žargonski rečeno htela je da me ubije (smeh) - sećao se on za pomenute medije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike