„Ne mogu da kažem da nisam igrao na tu kartu..." Zvezda „Granda" nema šta da krije: Vara se onaj ko misli da to u ovom poslu nije važno!

01.08.2023

23:55

0

Morao je da misli na još mnogo šta pored pevanja, za dobre rezultate

„Ne mogu da kažem da nisam igrao na tu kartu..." Zvezda „Granda" nema šta da krije: Vara se onaj ko misli da to u ovom poslu nije važno!
Nenad Kostov - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Još jedan finalita minule sezone „Zvezda Granda", Nenad Kostov, otvorio je svoju dušu pa progovorio o ovom talent-šouu kao nikada do sad, ali i planovima za budućnost kako na sceni, tako i privatno. 

- Svakako sam zadovoljan i ovim što sam postigao do sada, ali naravno mi svi imamo veliku želju da jednog dana budemo velike zvezde. Veliki je to put, težak, ja sam toga svestan, a mislim i ostali. Spremni smo na sve, teško je vreme, ne znamo šta će biti, ali u planu su nam pesme, karijera, publika što veća, najveća ljubav prema svima, ljubav je cilj – počeo je za „Grand njuz" ovaj pevač, a onda i priznao da je i te kako koristio „kartu fizičkog izgleda" tokom takmičenja, jer je za scenu sve važno, a on ništa ne prepušta slučaju. 

„To se mora!"

 

 

- Ne mogu da kažem da nisam igrao na tu kartu, u ovom poslu je to mnogo bitno. Ko misli da nije, grdno se vara. Mi pre svega treba da budemo lepi. Kad kažem lepi, ne kažem da neko nije bio lep u ovom takmičenju, svi su bili lepi na svoj način. Osim glasovno, moramo da budemo i vizuelno simpatični - smatra Nenad, koji je dosta pažnje privukao i kao zgodni plavušan, posebno nežnijeg pola.  

Upitan da li misli da su devojke „padale" na plave oči ili glas, odgovorio je:

- To je ta smrtonosna kombinacija, mora i jedno i drugo. Oči su odgledalo duše, kao što bi rekli, ja mislim da su glas i oči povezani sa dušom, tako da i jedno i drugo mora da bude. Ja sam već jednu ženu oborio i više nijednu ne smem da pogledam tako - naglasio je srećno oženjeni pevač, koji se ostvario i kao tata. 

 

 

- Kao i svaki brak, mi smo u braku šest godina, uvek postoje neke prepreke i sve to što je normalno za svaku kuću i porodicu, ali ništa preterano, ništa van granica. Ona dobro zna čime se ja bavim i čime želim da se bavim i da to može samo da bude intenzivnije. Od početka naše veze postoje uvek neke poruke koje zajedno gledamo, pa naravno smejemo se svakakvim porukama, izjavama, komentarima, što je normalno za naš posao, uvek se vrte neke izjave koje na kraju ispadnu smešne - objašnjava on, kog s druge strane ne bi čudilo da mu naslednici takođe „odu na scenu". 

- Deca se raduju konstantno, što mi je mnogo drago. Ja znam da oni nisu svesni svega, ali obožavaju scenu, sve, moja ćerkica jedva čeka da izađe na scenu, ja kažem: „Gde baš ti, imam dva sina pored tebe, zašto baš ti“, ali eto, ako je to njen poziv u budućnosti, tata će to da podrži maksimalno – zaključio je za pomenute medije on. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike