„Bilo je dana kad nisam znao gde udaram..." Dragan Đurić, nikad iskrenije o „Zvezdama Granda": Ni mentorku nije zaobišao!

30.07.2023

22:35

0

Vicešampion prethodne sezone talent-šoua nada se i saradnji sa Cecom Ražnatović

„Bilo je dana kad nisam znao gde udaram..." Dragan Đurić, nikad iskrenije o „Zvezdama Granda": Ni mentorku nije zaobišao!
Zvezde Granda - Copyright Printscreen ,,Zvezde Granda"

Dragan Đurić je iz prethodne sezone „Zvezda Granda" izašao kao drugoplasirani i to mu i te kako prija. Šta više, prevazišao je time i sopstvena očekivanja, a kada pogleda unazad, nije mu bilo baš tako lako kao što se većini publike čini, pošto uzmu u obzir njegovu predanost, kao i talenat.

On sam, pak, nije verovao da će stići do finala. Za njega, četvrti krug šoua bio je „zlato".

Dragan Đurić, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

– Moje finale je bio četvrti krug. Nisam mogao ni da sanjam da ću dovde da dođem i do drugog mesta. Za sebe sam odavno pobedio, sve ovo je bonus. Bolji je pobedio, čestitam – kazao je Dragan, piše „Grand onlajn", koji se u takmičenju istakao kao pravi narodnjak, jer čvrsto veruje da je ta vrsta muzike u našim genima.

„Isplatilo se!"

– Ja radim, u kafani pevam, to je na početku malo pop, rok, ali čim se popije koja čašica tu su narodnjaci, uz to se dižu ruke, to je naš mentalitet, na to smo navikli. Držao sam se svog pravca i dobrih satrih narodnih pesama u takmičenju i isplatilo se – objasnio je on, pa se osvrnuo i na teške dane koje je imao tokom takmičenja.

– Bilo je teško. U jednom trenutku mi je bilo posao, škola, svirka, „Zvezde Granda“ i svadba koju je trebalo da pripremim, nisam znao gde udaram – priznao je on, koji se nada da će sa mentorkom Cecom ostati u dorbim odnosima.

Ceca Ražnatović, ATAImages/ Antonio Ahel
 

– Sa Cecom mislim da ću ostati u dobrom odnosima, da ćemo imati kontakt i da ćemo napraviti nešto zajedno, videćemo. Pre samog proglašenja mi je rekla kako je ovo za nju pobeda i da je prezadovoljna, sa čim se i ja slažem i hvala joj - zaključio je za pomenute medije Đurić.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike