„Frajle" prozvale menadžere pesmom: Kradete i lažete, je li znate kad je dosta?! (VIDEO)

20.08.2023

16:55

0

Drama ne jenjava

„Frajle" prozvale menadžere pesmom: Kradete i lažete, je li znate kad je dosta?! (VIDEO)
„Frajle" - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Pošto su bile uperile prstom u bivšu menadžerku Lidiju Samardžiju za zlostavljanje, pa i objavile da su protiv nje podnele krivičnu prijavu, „Frajle" su na Instagramu objavile snimak s koncerta na kojem su izjavile - da „imaju novi tekst".

- Imamo novi tekst. Momci, malo usporite da možemo lepo pročitati jednu istinu. Sreća je pa smo autori pesama, pišemo i tekstove. Ide ovako, slušajte sad - najavile su, a onda zapevale:

- Menadžeri alavi, je li znate kad je dosta? Kradete i lažete pre Božićnog posta. Pišemo i pevamo, sviramo gitare, menadžeri veliki samo broje pare. Je li čitate novine? Gadna je afera. Jeste čuli da je bend varao menadžera? Krali su nam albume, podigla se fama. Ne mogu nam ništa više, jer vi ste sa nama.

Podsetimo, nakon što su devojke optužile bivšu menadžerku da ih zlostavlja i podigle krivičnu prijavu za povredu autorskih prava, Samardžija je utvrdila da su „Frajle te koje krše autorska prava drugih ljudi".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Frajle (@thefrajle)

 

- Radi kršenja autorskih prava u više navrata od strane grupe „The Frajle", 11 eminentnih hrvatskih autora je potpisalo izjave kojima zabranjuje izvođenje vlastitih dela na koncertnim nastupima muzičkom sastavu „The Frajle" - navela bila je preko advokata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Promo

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike