Reč bivše menadžerke „Frajli", u jeku drame: Sve bi lakše išlo da one ne izbegavaju pozive na ročišta?

01.08.2023

18:45

0

U Lidiju Samardžiju, inače, uperile su prstom zbog zlostavljanja i povrede autorskih prava

Reč bivše menadžerke „Frajli", u jeku drame: Sve bi lakše išlo da one ne izbegavaju pozive na ročišta?
Frajle - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Nevena i Jelena Buča, te Nataša Mihajlović iz „Frajli" optužile su nedavno bivšu menadžerku Lidiju Samardžiju za zlostavljanje i povredu autorskih prava, prenosili su mediji. Oglasivši se, međutim, Lidija je istkala kako bi sve „bilo puno lakše da potpisnice otvorenog pisma ne izbegavaju preuzeti pozive na ročišta". 

- Poštovani, tokom dana ili najkasnije sutra će Vam advokatski tim poslati komentar. Budući da je u postupku više sudskih procesa, verujem da razumete da je ovakva vrsta komunikacije jedino logično i razumno za mene - navela je Lidija, prenose mediji pisanje „Index-a", a ona je zatim dodala:

- Pravne institucije rade svoj posao i bilo bi puno lakše da potpisnice otvorenog pisma ne izbegavaju preuzeti pozive na ročišta.

Podsetimo, „Frajle" su u bivšu menadžerku uperile prstom zbog zlostavljanja i povrede autorskih prava. Otvorenim pismom Jelena, Nataša i Nevena nema koga nisu šokirale napominjuči kako „već godinama proživljavaju pakao s Lidijom" i tvrdeći da su žrtve perfidnog zlostavljanja.

,,Frajle", 24sedam/M.M.
 

„Frajle" kažu da je Samardžija prodala njihove albume „Croatiji Records-u", te da opstruira njihove koncerte, kao i saradnje.

- Samardžija već godinama kontaktirajući sve organizatore naših koncerata slanjem upozorenja, a ako to ne upali, onda im se preti da ako budu sarađivali s „Frajlama", mogu zaboraviti na saradnju sa Džibonijem i Damirom Urbanom čija je Lidija Samardžija i dalje menadžerka - pisale su, između ostalog, one. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike