Ovako je Miljan Vračević spasio život Darku Laziću, a danas su na ratnoj nozi: Otkriveni detalji pucnjave

26.07.2023

17:52

0

Neće ga zvati ni na svadbu

Ovako je Miljan Vračević spasio život Darku Laziću, a danas su na ratnoj nozi: Otkriveni detalji pucnjave
Miljan Vračević i Darko Lazić - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/Profimedia

Darko Lazić planira veliko svadbeno veselje krajem avgusta, a njegova izabranica Katarina Lazić i on najavljuju velelepnu svadbu od tri dana. Iako će brojne kolege i saradnici sa estrade biti pozvani, Lazić neće zvati i bivšeg menadžera Miljana Vračevića, kojeg je javnost bolje upoznala u "Zadruzi".

Njih dvojica su zaratili jer Lazić bivšem zadrugaru navodno duguje pozamašnu svotu novca. Sukob su na trenutak prekinuli i zakopali ratne sekire kada je Darku preminuo otac. Miljan mu se tada našao u nevolji, ali to očigledno nije bilo dovoljno, te Vračević nije dobio pozivnicu za svadbu.

Miljanu, inače, ovo nije prvi put da pomže Darku Laziću, te je jednom prilikom ugrozio svoj žvot kako bi spasio folkera.

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić

- Miljan i nakon svega gotivi Darka, kako sam kaže, ne zna da objasni, ali mu je drag. Lazić je svašta nešto zaboravio koliko je taj čovek bio tu za njega i treba iz neke zahvalnosti bar na svadbu da ga pozove, a saznao sam da nije - rekao je izvor i otkrio kako je Miljan navodno spasio Darku život.

- Miljan je pre pet godina bukvalno rizikovao život da bi odbranio Darka. Tada su još njih dvojica sarađivali i krenuli su na neko veselje gde je Lazić trebalo da peva. U naselju Umčari se sve dešavalo, Miljan je vozio, Darko je bio suvozač, kada su stigli blizu kuće gde je veselje presrela ih je neka grupa naoružanih muškaraca. Izbacili su Darka iz auta i počeli da ga tuku, gde je Miljan skočio da ga brani i isprskali su ga suzavcem- započinje priču izvor.

- U nekom trenutku jedan od njih je potegao pištolj, na koji je skočio Miljan i kada je pokušao da otme pištolj, oružje je opalilo ali, sreća, u vazduh. Napadači su se razbežali tada, a Darko i Miljan su prevezeni na VMA sa lakšim povredama. Kasnije se saznalo da su to bili neki ljudi kojima Lazić duguje novac. Miljan je tek nakon nekoliko dana shvatio šta je učinio i da je mogao pištolj da opali u njega i da ga ubije. Ni danas mu nije dobro kada se toga seti jer on je otac četvoro dece i da pogine zbog nekog ko mu ni hvala nije nikad rekao. Darko je rekao da bi i on to za njega uradio, ali to je smešna priča - priča izvor blizak Vračeviću.

ATAImages/Antonio Ahel
Miljan Vračević

Miljan je svojevremeno i prokomentarisao odnos sa pevačem.

- Okej smo mi, ni blizu kao pre, ali dobro, on momak živi svoj život, ja svoj, kad se vidimo pozdravimo se, razmenimo koju poruku. Ne ulazim u detalje o našem odnosu, on i ja znamo šta je i ne treba da zna bilo ko drugi - rekao je Miljan, prenosi Pink.rs.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike