Stojanka Novaković Stoja u kupaćem kostimu napravila lom na mrežama! Baškari se, samo „puca" (FOTO)

19.08.2023

12:50

0

Pevačica trenutno odmara u Istri za sve pare

Stojanka Novaković Stoja u kupaćem kostimu napravila lom na mrežama! Baškari se, samo „puca" (FOTO)
Stojanka Novaković Stoja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Stojanka Novaković Stoja pokrenula je pravu lavinu komentara „selfijima" s odmora u Hrvatskoj. Pevačica je, naime, za njih ispozirala u kupaćem kostimu, što su njeni fanovi i te kako pozdravili. 

Pošto, inače, nije krila koliku je bitku bila s kilogramima, na novoj liniji kojom se sada pohvalila nema ko joj nije i čestitao. 

 

 

„Vatra, „lepotica", „najbolja u svakom pogledu", samo su neke od njihovih poruka, koje ne prestaju da se nižu u odeljku s komentarima. 

Stoja je, podsetimo, mnogo šta radila zarad bolje linije, ali se to ispostavilo sve kao kontraproduktivno. Narod je, prema sopstvenom priznanju, mnogo više voleo s izraženijim oblinama, pa se više nije opterećivala. 

„Nisu me prihvatili kao mršavicu!"

- Jedno vreme sam bila smršala, nisam jela ništa. Bila sam gladna. Pila sam sokove sve vreme. Imala sam savršenu liniju, sada već davne 2003. godine. Promenila sam lični opis, ali ljudi me nisu prihvatili. Tada su počeli da me pljuju. Govorili su da sam nikakva. Posle sam se opet predala hrani, da im ugodim - objasnila je nedavno ona, prenosili su mediji pisanje „Republike". 

 

 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike