Hit priča - ovako je zbog Stoje izbila drama u „Zvezdama Granda"! Popović odbrusio Đorđu Davidu: Mene si prozivao, a išao nju da slušaš?!

15.04.2023

21:10

0

Svoje čuđenje nije mogao da sakrije

Hit priča - ovako je zbog Stoje izbila drama u „Zvezdama Granda"! Popović odbrusio Đorđu Davidu: Mene si prozivao, a išao nju da slušaš?!
Stojanka Novaković - Stoja - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

U „Zvezdama Granda" često se vode razne polemike, članovi žirija i te kako umeju da „zarate", a jednom prilikom ispao je haos zbog Stojanke Stoje Novaković i to između Saše Popovića i Đorđa Davida.

Naime, kada je tokom jedne emisije roker ispričao kako je svojevremeno išao da sluša Stoju s prijateljicom, Popović gotovo da nije poverovao svojim ušima. Odmah je sa njim „ušao u vatru" i u lice mu kazao sve što mu je na duši.

Saša Popović, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

- Stoju poznajem lično i čak sam jednom na želju moje drugarice išao da slušam, pre jedno šest godina u jednom klubu na Novom Beogradu i pao sam u nesvest. Ja ne znam šta ta žena jede – istakao je Đorđe, prenosi „Grand onlajn", a Popović se na to prilično brzo nadovezao.

- Ti si išao da slušaš Stoju? Pa ti si toliko agitovao, pisao, davao izjave protiv narodnjaka... I mene lično si prozivao. Ja se čudim da si ti uopšte otišao u jedan klub gde Stoja peva. Neko ti je šapnuo da hoću da te zovem u „Zvezde Granda“ i onda si počeo da ideš po narodnjacima – kazao mu je bio tada ona.

Đorđe David, Printscreen ,,Zvezde Granda"
 

Đorđe je to, pak, još brže negirao poručivši mu kako može sve žanrove da sluša i da nema problem s time da pohvali kolege.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike